"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Σκότωσε 19 γυναίκες και παιδιά για να τους πιεί το αίμα!

Σοκ στην Κένυα! 32χρονος ομολόγησε πως ήπιε το αίμα απο 19 γυναίκες και παιδιά, ακολουθώντας τους κανόνες απόκρυφης τελετής....

Ο δράστης, πρώην φρουρός ασφαλείας, ομολόγησε στην αστυνομία τα εγκλήματά του και αποκάλυψε τα σημεία όπου είχε σκοτώσει τα θύματά του.
Ο 32χρονος Φίλιπ Ονιάντσα είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα αλλά χθές υπέδειξε στους αστυνομικούς άλλα πέντε σημεία στο Ναϊρόμπι, οπου είχει διαπράξει τις φρικιαστικές δολοφονίες. Σε ένα απο αυτά είχε εγκαταλείψει τα πτώματα δύο γυναικών τις οποίες σκότωσε τον Απρίλιο του 2009. Σε ένα άλλο σημείο είχε θάψει τα πτώματα άλλων δύο γυναικών, και σε ένα τρίτο είχε δολοφονήσει άλλη μια γυναίκα. 
Ο δολοφόνος, που όλοι θεωρούσαν ήσυχο και διακριτικό άνθρωπο, δήλωσε πως δεν είχε βιάσει ποτέ τα θύματά του-αποκλειστικά γυναίκες και παιδιά- αλλά τους έπινε το αίμα υπακούοντας σε μια μυστηριώδη απόκρυφη τελετή. Επίσης πρόσθεσε πως σκοπός του ήταν να σκοτώσει εκατό ανθρώπους.   "Δεν μπορώ να πω ότι γνώριζα τα θύματά του, γιατί όταν αισθανόμουν την ανάγκη να πιώ αίμα πήγαινα κατευθείαν στο στόχο μου", είπε ο ίδιος που έχει ομολογήσει μέχρι τώρα εννιά δολοφονίες στο Ναϊρόμπι και δέκα σε άλλες πόλεις της Κένυας. Την περασμένη Πέμπτη η αστυνομία συνέλαβε και μία δασκάλα για την οποία ο 32χρονος ισχυρίστηκε πως ήταν εκείνη που τον μύησε στους τελετουργικούς φόνους.πηγηhttp://www.newsit.gr/:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου