"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ – ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ(2) ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ....ΜΕΤΡΕΓΙΑΌλες οι μεγάλες θρησκείες περιέχουν την ιδέα μιας νέας αποκάλυψης που πρόκειται να φέρει ένας μελλοντικός Δάσκαλος. Οι χριστιανοί ελπίζουν στην επιστροφή του Χριστού, οι βουδιστές αναμένουν ένα νέο Βούδα, τον Κύριο Μαϊτρέγια, ενώ οι μουσουλμάνοι προσδοκούν τον Ιμάμ Μαχντί, οι Ινδουιστές μια επανενσάρκωση του Κρίσνα και οι Εβραίοι το Μεσσία.


Για τους μελετητές της εσωτερικής παράδοσης, όλα αυτά τα διαφορετικά ονόματα αναφέρονται σε ένα και το αυτό άτομο – τον Κύριο Μαϊτρέγια, τον Παγκόσμιο Δάσκαλο, [b]τον επικεφαλής της Πνευματικής Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας, του οποίου την επικείμενη επιστροφή περιμένουν τώρα.[/b]


Τον Ιούλιο του 1977, ο Μαϊτρέγια άφησε το κέντρο Του στα Ιμαλάια και ήρθε ανάμεσά μας, τη στιγμή που λιγότερο Τον περιμέναμε, "ως κλέπτης εν νυκτί". Από τότε ζει στο Λονδίνο σαν ένας συνηθισμένος άνθρωπος που τον απασχολούν τα σύγχρονα προβλήματα – πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά.


Από το Μάρτιο του 1978, άρχισε ν' αναδύεται ως ομιλητής στην ινδοπακιστανική κοινότητα. Δεν είναι ένας θρησκευτικός ηγέτης, αλλά ένας παιδαγωγός με την ευρύτερη δυνατή έννοια του όρου – και υποδεικνύει τον τρόπο για την έξοδό μας από την τωρινή παγκόσμια κρίση. Σύμφωνα με την εσωτερική διδασκαλία, ο Μαϊτρέγια εκδηλώθηκε πριν από 2.000 χρόνια στην Παλαιστίνη, "επισκιάζοντας" τον Ιησού, το μαθητή Του – που τώρα είναι ο Δάσκαλος Ιησούς. Αυτή τη φορά ο Μαϊτρέγια έχει έρθει ο Ίδιος.


Η πνευματική διδασκαλία του Μαϊτρέγια. Ο Μαϊτρέγια ήρθε για να διδάξει στην ανθρωπότητα την τέχνη της Αυτοπραγμάτωσης. Τα πρώτα βήματα είναι "η εντιμότητα του νου, η ειλικρίνεια του πνεύματος και η μη-προσκόλληση".


Η σημασία που δίνει ο Μαϊτρέγια στα κοινωνικά θέματα αντικατοπτρίζεται στις προτεραιότητες που μας προτείνει να θέσουμε: εξασφάλιση επαρκούς και σωστής τροφής για κάθε άνθρωπο, επαρκής στέγη για όλους, περίθαλψη και παιδεία ως δικαίωμα όλων. Το κοινωνικό Του μήνυμα μπορεί να συνοψιστεί σε λίγες λέξεις: "Μοιραστείτε τα αγαθά και σώσετε τον κόσμο". Ο Μαϊτρέγια ξέρει ότι θα δεχτούμε τη συμβουλή Του και ότι είμαστε στο κατώφλι μιας εποχής ειρήνης και καλής θέλησης.


Από τα τέλη του 1991, ο Μαϊτρέγια κάνει μια σειρά από εμφανίσεις. Στις 11 Ιουνίου 1988, εμφανίστηκε με θαυματουργό τρόπο, "σαν από πουθενά", σε μια συνάθροιση για προσευχή και θεραπεία στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Ένας ρεπόρτερ Τον φωτογράφησε καθώς απευθυνόταν σε χιλιάδες ανθρώπους που Τον αναγνώρισαν αμέσως ως το Χριστό.


Παρόμοια γεγονότα έχουν ώς τώρα εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια μεγάλων αριθμών ανθρώπων σε διάφορες χώρες. Μ' αυτό τον τρόπο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν αποδείξεις της παρουσίας Του και η ελπίδα είναι ότι αργά ή γρήγορα θ' απαιτήσουν από τα μέσα ενημέρωσης ν' ανταποκριθούν. Ο Μαϊτρέγια αναμένει ότι αυτή η προσέγγιση θα οδηγήσει στην Ημέρα της Αναγγελίας. Την ημέρα εκείνη, ο Μαϊτρέγια θα "επισκιάσει" νοητικά ολόκληρη την ανθρωπότητα ταυτόχρονα. Ο καθένας μας θ' ακούσει τα λόγια Του ενδόμυχα, τηλεπαθητικά, στη δική μας γλώσσα, και όλοι θα ξέρουμε ότι ο Παγκόσμιος Δάσκαλος είναι τώρα ανάμεσά μας.


Tις πληροφορίες για την ανάδυση του Mαϊτρέγια παρουσιάζει δημόσια από το 1974 ο Mπέντζαμιν Kρεμ, αρχισυντάκτης του περιοδικού Share International. Η εκπαίδευσή του για το έργο αυτό, από ένα Δάσκαλο της Σοφίας, άρχισε το 1959.


ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ


1982, 14 Μαΐου: Σε συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες, ο Κρεμ αποκαλύπτει ότι ο Mαϊτρέγια ζει στην ασιατική κοινότητα του Λονδίνου και καλεί τα μέσα ενημέρωσης να προσκαλέσουν τον Mαϊτρέγια να φανερωθεί. Δυστυχώς τα μέσα ενημέρωσης δεν αντιδρούν.


1985, 31 Ιουλίου: Είκοσι δύο δημοσιογράφοι που εκπροσωπούν τα μέσα ενημέρωσης της Ανατολής και της Δύσης συγκεντρώνονται στο East End του Λονδίνου, ελπίζοντας να έρθουν σ΄επαφή με το Mαϊτρέγια ή με αντιπρόσωπό Του.


1987, Αύγουστος: Ο Κρεμ ανακοινώνει: "Μέσα στους επόμενους 3 με 4 μήνες, ο Mαϊτρέγια θα εργάζεται εντατικά για να προκαλέσει ένα σημαντικό επίτευγμα στις διεθνείς σχέσεις". Πριν περάσει ένας μήνας, το επίτευγμα έρχεται στις αμερικανο-σοβιετικές συνομιλίες που οδήγησαν στη συμφωνία του Δεκεμβρίου για τους εξοπλισμούς – μια συμφωνία που κανείς δεν θεωρούσε εφικτή.


1988: Ο Μαϊτρέγια εμφανίζεται, αυτοπροσώπως και σε όνειρα, σε γνωστούς ηγέτες σε διάφορες χώρες και σε πολλούς απλούς πολίτες. Η χαλάρωση της έντασης στις διεθνείς σχέσεις επιτρέπουν και νέα, πιο ανοιχτά σημάδια της παρουσίας Του. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εμφανίσεις σταυρών από φως που τους βλέπουν πολλές χιλιάδες άνθρωποι. Σταυροί από φως εμφανίζονται μέχρι σήμερα σε σπίτια και εκκλησίες από τον Καναδά ώς την Ιαπωνία κι από τις Φιλιππίνες ώς τη Σλοβενία.


1990, 21 και 22 Απριλίου: O Mαϊτρέγια συγκαλεί στο Λονδίνο ένα ευρύ συνέδριο υψηλά ιστάμενων προσώπων απ' όλο τον κόσμο. Ο Mαϊτρέγια εμφανίστηκε (κι εξαφανίστηκε) πολλές φορές και μίλησε για την αποστολή, τις διδασκαλίες και τα σχέδιά Του.


1991 μέχρι σήμερα: Ο Mαϊτρέγια εμφανίζεται θαυματουργά μπροστά σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων σ' όλο τον κόσμο. Στο Tλακότε του Mεξικού, στο Nορντενάου της Γερμανίας και στη Nαντάνα της Ινδίας, θεραπευτικές πηγές που φορτίστηκαν από τον Mαϊτρέγια προσελκύουν όλο και περισσότερους επισκέπτες.


1995, Σεπτ/Οκτ: Άνθρωποι σε πολλά μέρη του κόσμου βλέπουν να εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια τους το γάλα που προσφέρεται σε αγάλματα ινδουιστικών θεοτήτων.


1988 - 1993: Μέσω ενός στενού συνεργάτη του Mαϊτρέγια, το περιοδικό Share International έλαβε μια σειρά από άρθρα που σκιαγραφούν τις διδασκαλίες Tου και επισημαίνουν εξελίξεις που Εκείνος αναμένει ότι θα συμβούν στον κόσμο, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.


Τα εξωτερικά γεγονότα έχουν καταδείξει τη διορατικότητα του Mαϊτρέγια. Aπό το 1988 ήδη ο Mαϊτρέγια πρόβλεψε την απελευθέρωση του Νέλσον Μαντέλα και την πορεία προς την ύφεση στη Νότια Αφρική. Πάλι το 1988, όταν η κ. Θάτσερ στεκόταν στο απόγειο της δύναμής της, ο Mαϊτρέγια είπε ότι η κ. Θάτσερ θα παραιτηθεί. Την ίδια χρονιά, δήλωσε ότι οι κυβερνήσεις παντού θ' αναγκαστούν να υποχωρήσουν μπροστά στη "φωνή του λαού", μια δήλωση που βρήκε την πιο εντυπωσιακή της επαλήθευση στην Ανατολική Ευρώπη. Aκόμα, εβδομάδες ή μήνες πριν να συμβούν, ο Mαϊτρέγια πρόβλεψε την ανακωχή μεταξύ Ιράν και Ιράκ· την αποχώρηση των ξένων στρατευμάτων από την Αγκόλα· την προσέγγιση διεθνώς μεταξύ ανταρτικών δυνάμεων και εθνικών κυβερνήσεων· τον σεισμό στην Aρμενία του 1988, τους σεισμούς στην Καλιφόρνια και στην Κίνα το 1989· τα εσωτερικά προβλήματα της Σοβιετικής Ένωσης· την αποκατάσταση της ειρήνης στο Λίβανο. Το 1988, ο Μαϊτρέγια υποσχέθηκε: "Πολλοί άνθρωποι θα θεραπευτούν από το AIDS με την προσευχή". Το Οκτώβριο του 1995, η ολλανδική τηλεόραση ανακοίνωσε ότι πάνω από 400 άνθρωποι στην Ουγκάντα θεραπεύτηκαν από το AIDS με την προσευχή".


Ο Μαϊτρέγια είχε επίσης προβλέψει την εκλογή ενός Δημοκρατικού ως προέδρου των Hνωμένων Πολιτειών και τις θετικές εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Iσραήλ και Παλαιστινίων: "Ο ισραηλινός στρατός, παρά πάσα προσδοκία, θα αποσυρθεί από τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα και θα επιστρέψει στην πατρίδα του" (Δήλωση που έγινε το 1988).


Ένα μείζον γεγονός που ανακοίνωσε ο Mαϊτρέγια από το 1988 και αναμένει να συμβεί στο κοντινό μέλλον: ένα κραχ της διεθνούς χρηματαγοράς, που θ' αρχίσει από την Ιαπωνία.


Με τον δρόμο Του προετοιμασμένο από τον Προάγγελό Του το ‘άστρο’, ο Μαϊτρέγια ο Παγκόσμιος Διδάσκαλος, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην τηλεόραση των ΗΠΑ. Εκατομμύρια άνθρωποι Τον άκουσαν να μιλάει στην τηλεόραση αλλά και στο διαδίκτυο (internet).
Η δημόσια αποστολή Του έχει ξεκινήσει.
Συστήθηκε στο κοινό όχι σαν ο Μαϊτρέγια, ο Παγκόσμιος Διδάσκαλος, η Κεφαλή της Πνευματικής μας Ιεραρχίας, αλλά απλά σαν ένας άνθρωπος, ένας από εμάς. Με αυτό τον τρόπο Αυτός «διασφαλίζει ότι οι άνθρωποι θα Τον ακολουθήσουν και θα Τον υποστηρίξουν κυρίως εξ’ αιτίας της αλήθειας και της σύνεσης των ιδεών Του παρά εξ’ αιτίας του κύρους Του.»
Μίλησε ένθερμα για την επιτακτική ανάγκη για
ειρήνη, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της εφαρμογής της δικαιοσύνης και του μοιράσματος των παγκόσμιων πόρων.
Επρόκειτο για την πρώτη από πολλές τέτοιες συνεντεύξεις, οι οποίες θα δοθούν στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία, στην Ευρώπη και αλλού, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα Του, μήνυμα ελπίδας, στον κόσμο.
Ο Μπέντζαμιν Κρεμ έκανε αυτήν την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Friends House, Euston Road, στο Λονδίνο, την 14η Ιανουαρίου του 2010.

Παρακαλώ σημειώστε:
Το Share International δεν παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την συνέντευξη (ημερομηνία, ώρα, τηλεοπτικός σταθμός, κλπ), για τον εξής λόγο: είναι πολύ σημαντικό όλοι οι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να ανταποκριθούν στον Μαϊτρέγια επειδή επιθυμούν για όλο τον κόσμο αυτό που Εκείνος υποστηρίζει - μοίρασμα, δικαιοσύνη και ειρήνη - και όχι διότι θεωρούν ότι πιθανώς είναι ο Παγκόσμιος Διδάσκαλος.
Το πιό πρόσφατο άρθρο του Δασκάλου:
"Ο Μαϊτρέγια θα δείξει ότι τα προβλήματά μας είναι πολλά αλλά μπορούν να επιλυθούν. Ότι η λύση για όλα βρίσκεται ήδη στα χέρια μας. Ότι η απλή πράξη του μοιράσματος, και μόνο, έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει προς το καλύτερο τη ζωή στη Γη. Θα ζητήσει από τους ανθρώπους την εμπιστοσύνη τους, σαν ο Πρεσβύτερος Αδερφός τους, ότι Αυτός δεν θα τους οδηγήσει πουθενά αλλού παρά στο από παλιά προορισμένο μονοπάτι της αρμονίας και της αγάπης, ότι δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν παρά τον φόβο τους, και ότι η πορεία που προδιαγράφεται ήδη περιέχει το προσχέδιο του Θεϊκού."

 

Ο φανατικότερος και κύριος προπαγανδιστής του είναι ο Εβραίος πνευματιστής-αποκρυφιστής BENJAMIN CREME
http://www.share-international.org/

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ SITE ΤΟΥ METREYA.
Μπορείτε να βρείτε πολλά στοιχεία εκεί.

ΠΗΓΗ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ

1 σχόλιο:

 1. ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
  23 Δεκεμβρίου, 1993
  http://www.tlig.org/el/messages/830/
  Δάσκαλε, η συκιά θα αρχίσει να σχηματίζει τα σύκα της,
  και τα αμπέλια θα αρχίσουν να βλασταίνουν.
  Όχι, νύφη Μου, η συκιά έχει κιόλας σχηματίσει τα σύκα της και τα αμπέλια έχουν κιόλας βλαστήσει. Κόρη Μου, δεν μπορείς να δεις; Δεν πρόσεξες το Σημείο Μου στον ουρανό; 1 Άκου και γράφε: γενεά, συνεχώς σου έστελνα και ακόμη σου στέλνω τους αγγέλους Μου 2 , για να συνάξουν τους εκλεκτούς Μου από τους τέσσερις ανέμους - από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη - για να βρίσκονται σε ετοιμότητα γιατί ο Νυμφίος σύντομα θα κατέβει από τον ουρανό και θα είναι μαζί σας. Ο σημερινός σας κόσμος γρήγορα θα φθαρεί. Σας στέλνω τους αγγέλους Μου για να συγκεντρώσουν τους εκλεκτούς Μου, τον λαό Μου, για να ανανεώσουν την Εκκλησία Μου. Δεν το προσέξατε; Δεν καταλάβατε; Ακόμη δεν διακρίνετε το Σημείο Μου;
  Σήμερα το Άγιο Πνεύμα Μου αρπάζει τον ένα από τους δύο, τον τυλίγει με την λαμπρή Φλόγα Του και τον στέλνει έξω για να γίνει μάρτυρας του Υψίστου. Το Άγιο Πνεύμα Μου ανυψώνει τον ένα ενώ αφήνει τον άλλο πίσω στο χώμα, ανάμεσα στο χώμα, έναν παίρνει, άλλον αφήνει. Το Άγιο Πνεύμα Μου, σαν άνεμος, πνέει όπου θέλει - ακούς τον ήχο του αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις από πού έρχεται ή πού πηγαίνει. Το Άγιο Πνεύμα Μου, σαν Νυμφίος, φανερώνεται στις μέρες σας για να σας ελκύσει, να σας σαγηνεύσει και να σας νυμφευθεί. Το Άγιο Πνεύμα Μου τοποθετείται σαν πολύτιμος ακρογωνιαίος λίθος μέσα στην καρδιά σας για να γίνει ο θεμέλιος λίθος της πίστης σας, της αγάπης σας και του ζήλου σας για Μένα τον Θεό σας. Το Άγιο Πνεύμα Μου, στις μέρες σας, πνέει πάνω σας, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Η Πνοή Του είναι σαν ποτάμι που ρέει προς κάθε κατεύθυνση, και όπου κυλάει αυτό το ποτάμι, φυτρώνουν καρποφόρα δένδρα με φύλλα που ποτέ δεν μαραίνονται αλλά είναι θεραπευτικά, και όποιος τρώει απ' αυτά θεραπεύεται.
  Ναι, το Άγιο Πνεύμα Μου είναι μια ζωοδότρια πηγή, η εσωτερική Δύναμη της Βασιλείας Μου, που αναδεικνύει μαθητές της Σοφίας. Το Άγιο Πνεύμα Μου οικοδομεί, ανανεώνει και ομορφαίνει, αλλά ο Απατεώνας καταστρέφει και χτυπάει μέχρι θανάτου ό,τι είναι άγιο. Πώς δεν μπορείτε να διακρίνετε το εκθαμβωτικό Φως του Αγίου Μου Πνεύματος; Όπως το φως επτά ημερών συγκεντρωμένο σε μια, λάμπει σήμερα το Άγιο Πνεύμα Μου στον ουρανό - τούτο το Σημείο του Υιού του Ανθρώπου που φανερώνεται στον ουρανό 3 δεν σας είναι αρκετό; Σαν τον βοσκό που συγκεντρώνει το κοπάδι του, το Άγιο Πνεύμα Μου συνάζει και σώζει το σκορπισμένο κοπάδι. Σας αποκαλύπτω πράγματα κρυφά και άγνωστα για σας, γενεά, στον κατάλληλο καιρό, σας αποκαλύπτω αυτά τα πράγματα. Είτε δεξιά είτε αριστερά στραφείτε, θα δείτε το εκθαμβωτικό Σημείο του Αγίου Μου Πνεύματος στον ουρανό και τ' αυτιά σας θ' ακούσουν:
  Εγώ Είμαι! 4 Ο Ων είναι μαζί σας στην καρδιά. Ο Ων είναι εδώ για να χτίσει τις ελπίδες σας, τη δύναμή σας, την πίστη σας και την αγάπη σας. Παιδί Μου, "Κούμι!" Σήκω τώρα εσύ που έχεις από καιρό χαθεί. Σήκω τώρα, παιδί Μου, και πάρε τη θέση σου. Εδώ βρίσκεται ένα ποιμαντικό ραβδί - θα κατευθύνω την ψυχή σου για να δεχθεί οδηγίες. Πήγαινε έξω τώρα και ψάξε για τα υπόλοιπα χαμένα Μου πρόβατα. Μην αποκάνεις Εγώ θα σε μεταφέρω στους Ώμους Μου. Σήμερα, Εγώ ο Ίδιος θα συγκεντρώσω τα πρόβατά Μου...
  Αχ, γενεά, πώς μπορείς να ζητάς περισσότερα σημεία, περισσότερα από το Σημείο του Υιού του Ανθρώπου που σου φανερώνω σήμερα; Ποιος άνθρωπος δεν μπορεί, πράγματι, να δει τις προθέσεις Μου; Λέω την Αλήθεια κι όμως δεν πιστεύετε ότι είμαι Εγώ αυτός που μιλάει - πώς γίνεται να μην διακρίνετε την Φωνή Μου; Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ίσιωσαν οι δρόμοι αυτών που ζούσαν στο χώμα; Αναρωτηθήκατε ποιος ήταν αυτός που άνοιξε τα στόματα των βουβών και έδωσε στους αμαθείς λόγο Σοφίας; και ποιος ήταν αυτός που δίδαξε τους πτωχούς στο πνεύμα, τους ταλαίπωρους, όπως τους αποκαλείτε;
  Δεν έχετε ακούσει ότι το Άγιο Πνεύμα Μου είναι πράγματι ο Ζωοδότης; Δεν έχετε καταλάβει πως το Άγιο Πνεύμα Μου αποφεύγει την παρουσία όσων έχουν υπερήφανη καρδιά, αλλά φανερώνει την εγγύτητά Του στους ταπεινούς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή