"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

"ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ"






   
guy_consolmagno_01Οι εξωγήϊνοι θα μπορούσαν να έχουν ψυχές και θα μπορούσαν να επιλέξουν να βαφτιστούν, εφόσον συναντούνταν με τους ανθρώπους, δήλωσε, επιστήμονας του Βατικανού. Μάλιστα, απέρριψε τον ευφυή σχεδιασμό της "κακής θεολογίας", η οποία ήταν σε "ομηρία" από τους Aμερικανούς φονταμενταλιστές της Δημιουργίας του Κόσμου.

Ο Guy Consolmagno, ο οποίος είναι ένας από τους αστρονόμους του Πάπα, είπε ότι θα ήταν "ευτυχής", αν βρισκόταν ζωή, ανάμεσα στα αστέρια. "Αλλά οι πιθανότητες μας να τους συναντήσουμε και να επικοινωνήσουμε μαζί τους, φαίνεται -πρακτικά δύσκολο", σημείωσε.

Μιλώντας, στο Βρετανικό Φεστιβάλ Επιστήμης, στο Μπέρμιγχαμ, τόνισε ότι ο παραδοσιακός ορισμός της ψυχής είναι να έχει νοημοσύνη, ελεύθερη βούληση, ελευθερία στην αγάπη και στη λήψη αποφάσεων.

"Δεν έχει σημασία πόσο πολλά πλοκάμια έχει η ψυχή. Θα μπορούσε να βαφτιστεί ένας εξωγήϊνος; Ναι,  αλλά μόνο εφόσον ζητηθεί", πρόσθεσε.

Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΗΤΕΥΟΥΜΕ..
Ο ΠΙΣΤΕΨΑΣ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΣΩΘΕΙ......
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου