"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ομπάμα: «Ασυγχώρητος» ο Αχμαντινετζάντ



Ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Τη σφοδρή αντίδραση Αμερικανών, Αυστραλών και Ευρωπαίων προκάλεσαν τα σχόλια του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ, των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Κόστα Ρίκα αποχώρησαν από την αίθουσα όταν ο ιρανός πρόεδρος μίλησε περί για αμερικανική ανάμειξη στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και για να εξασφαλιστεί η επιβίωση του Ισραήλ.

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα καταδίκασε σθεναρά τα σχόλια του Αχμαντινετζάντ.
Σε συνέντευξή του στο BBC Persia, ο Μπαράκ Ομπάμα ανέφερε ότι οι δηλώσεις του ιρανού προέδρου ήταν «προσβλητικές, απεχθείς και ασυγχώρητες».

«Ήταν προσβλητικό. Ήταν απεχθές. Και έκανε αυτές τις δηλώσεις εδώ στο Μανχάταν, λίγο πιο βόρεια από το Σημείο Μηδέν, όπου οι οικογένειες έχασαν τους δικούς τους. ʼΑνθρωποι όλων των θρησκειών, κάθε καταγωγής βλέπουν τις επιθέσεις αυτές ως την βασική τραγωδία αυτής της γενιάς», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με αποσπάσματα που δημοσιεύτηκαν από τον Λευκό Οίκο.

«Ήταν ασυγχώρητο για εκείνον να κάνει τέτοιες δηλώσεις», πρόσθεσε.

Για «σκαναλώδεις και απαράδεκτες» δηλώσεις κάνει λόγο η Κάθριν Αστον, επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας. «Εξ ονόματος της ΕΕ, θα ήθελα να εκφράσω την αλληλεγγύη μου προς τις οικογένειες και τους φίλους αυτών που σκοτώθηκαν ή τραυματίσθηκαν στη διάρκεια των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου"» τόνισε, η Άστον.

Ευρωπαίος διπλωμάτης εξήγησε ότι οι ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες αποχώρησαν από την αίθουσα σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τις ΗΠΑ.

Τέλος, Γάλλος διπλωμάτης είπε ότι οι δηλώσεις του Αχμαντινετζάντ αποτελούν μια «προσβολή για τη Γενική Συνέλευση και την αλήθεια», χαρακτηρίζοντάς τις «απαράδεκτες».

1 σχόλιο:

  1. εδω η ζωνη του παντελονιου δεν περναει χωρις να χτυπησει συναγερμος στο αεροδρομιο και θελουν να μας πεισουν οτι 19 αραβες συγχρονιστηκαν να οδηγησουν την ιδια ωρα 5 επιβατικα αεροπλανα στους πυργους και στο πενταγωνο....
    πλακα κανουν...
    Αποχωρω απο το blog σου Ελεν εις ενδειξη διαμαρτυριας προς τους διαμαρτυρομενους! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή