"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Έκρυβε το πτώμα της θείας του στον καταψύκτη για να εισπράττει τη σύνταξή




KATAPSIKTISΣικελός, 43 χρόνων, συνελήφθη από την αστυνομία της Κατάνης, με την κατηγορία ότι έκρυβε επί έναν χρόνο, σε καταψύκτη, το πτώμα της θείας του για να εισπράττει τη σύνταξή της. Την καταγγελία έκαναν περίοικοι, οι οποίοι για αρκετό καιρό δεν έβλεπαν την 95χρονη γυναίκα να κυκλοφορεί στη γειτονιά.
Στην προανάκριση, ο συλληφθείς -το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκε- δήλωσε ότι είχε σοκαριστεί από τον θάνατο της θείας του και δεν ήξερε από ποιον να ζητήσει βοήθεια. Είπε ακόμη ότι σίγουρα υπάρχει διαθήκη, αλλά δεν κατάφερε να τη βρει. Επιπλέον, ισχυρίσθηκε ότι είχε αγοράσει τον καταψύκτη λίγες ημέρες πριν το μοιραίο συμβάν, αλλά όχι επειδή είχε στο μυαλό του το συγκεκριμένο σχέδιο.
Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι η σύνταξη της θείας, την οποία ο ανιψιός εισέπραττε με παλιά εξουσιοδότηση, πρέπει να ξεπερνούσε τα 3.000 ευρώ, δεδομένου ότι επρόκειτο για χήρα στρατηγού.
Το ιταλικό υπουργείο Οικονομικών, πάντως, έχει ξεκινήσει εκτεταμένους ελέγχους, έχοντας εντοπίσει ως τώρα χιλιάδες περιπτώσεις παράνομης καταβολής συντάξεων. Πρόκειται για περιπτώσεις παρόμοιες με εκείνη της Κατάνης. Συγγενείς δεν δηλώνουν τον θάνατο των δικαιούχων για να εισπράττουν κάθε μήνα τα χρήματα από τις συντάξεις τους.
  AΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου