"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Eυρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακινήσεων: Εκδηλώσεις στο Σύνταγμα





OASA_ekdiloseisΜε κεντρικό σύνθημα «Μετακινούμαστε έξυπνα- Ζούμε καλύτερα», στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης, φορείς και οργανώσεις, πραγματοποιούν σειρά εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή του ΟΑΣΑ. Στόχος των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται για ένατη χρονιά σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τη χρήση των αστικών συγκοινωνιών, του ποδηλάτου και του περπατήματος και η ενθάρρυνση των ευρωπαϊκών πόλεων να προωθήσουν αυτούς τους τρόπους μετακίνησης και να επενδύσουν στις νέες απαιτούμενες υποδομές. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ:
«Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης 2010, στην Αθήνα προγραμματίστηκαν μια σειρά δράσεων - εκδηλώσεων οι οποίες θα κορυφωθούν το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010, ημέρα κατά την οποία θα μπορούμε να μετακινηθούμε με τις αστικές συγκοινωνίες χρησιμοποιώντας ένα απλό εισιτήριο για όλη την ημέρα, ενώ από τις 10πμ μέχρι τις 4μμ στην Πλατεία Συντάγματος και από τις 11πμ μέχρι τις 4μμ στην οδό Πανεπιστημίου, θα γίνουν εκδηλώσεις για παιδιά, για όσους αισθάνονται παιδιά αλλά και για τους φίλους του ποδηλάτου. Ελάτε στο κέντρο της πόλης, χωρίς το αυτοκίνητό σας.  Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την προσπάθεια για ένα καλύτερο, καθαρότερο και πιο υγιές περιβάλλον. Ένα περιβάλλον με λιγότερους κυκλοφοριακούς ρύπους, καλύτερη οδική ασφάλεια, μικρότερο άγχος μετακίνησης, περισσότερο προσωπικό χρόνο για δημιουργική & περισσότερη φυσική δραστηριότητα, λιγότερα προβλήματα υγείας. Γιατί όταν «Μετακινούμαστε έξυπνα, Μετακινούμαστε με τις Αστικές Συγκοινωνίες και Ζούμε καλύτερα…».

 Επίσης σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων αναφέρει για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Σύνταγμα, ότι: «Το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιλαμβάνει προσομοιωτές οδήγησης και ανατροπής αυτοκινήτου για τους νέους, καθώς και πρόγραμμα ευαισθητοποίησης στην κυκλοφοριακή αγωγή μέσα από ειδικά παιχνίδια, με τους κατάλληλους εκπαιδευτές για τα παιδιά και με πολλές εκπλήξεις, δώρα, ξυλοπόδαρους, μουσική, κ.α.».

Τέλος, για πρώτη φορά, θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό, να δει και να δοκιμάσει από κοντά ηλεκτρικά ποδήλατα προηγμένης τεχνολογίας.

Πηγές: AΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου