"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Μπέκαμ μηνύει περιοδικό για την υποτιθέμενη απιστία

Έξαλλος έγινε ο διάσημος βρετανός ποδοσφαιριστής με αμερικανικό εβδομαδιαίο περιοδικό που δημοσίευσε ψευδώς, όπως υποστηρίζει, ότι απάτησε τη γυναίκα του με μια πόρνη, και δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckam) αναφέρεται σε δημοσίευμα του περιοδικού "In Touch" που τοποθετεί το εν λόγω στραβοπάτημα στον Αύγουστο του 2007 στη Νέα Υόρκη.
Έντεκα χρόνια παντρεμένοι είναι  ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ και δείχνουν παντού και πάντα  το  τέλειο ζευγάρι .
Έντεκα χρόνια παντρεμένοι είναι
ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ
και δείχνουν παντού και πάντα
το "τέλειο ζευγάρι".
Οι νομικοί εκπρόσωποι του 35χρονου σταρ εξέδωσαν μια ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί είναι "ολότελα αναληθής και εντελώς γελοίοι", τονίζοντας ότι το περιοδικό είχε ενημερωθεί σχετικά πριν από τη δημοσίευση. "Δυστυχώς ζούμε σε έναν κόσμο όπου ένα έντυπο μπορεί να δημοσιεύει ψέματα και να πιστεύει ότι μπορεί να τη γλιτώνει πάντα".
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παίζει για τους Los Angeles Galaxy στις ΗΠΑ είναι παντρεμένος με την τραγουδίστρια, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια (Victoria) από το 1999 και έχουν μαζί τρεις γιους, τον 11χρονο Μπρούκλιν (Brooklyn), τον 8χρονο Ρομέο (Romeo) και τον 5χρονο Κρουζ (Cruz).
Οι δυο τους γνωρίζουν πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας επιδιώκοντας πάντα να κρατούν στραμμένους τους προβολείς επάνω τους. Μεταξύ των πολλών δραστηριοτήτων τους είναι το λανσάρισμα αρωμάτων με τα ονόματά τους. Πρόσφατα μάλιστα παρουσίασαν με ένα ιδιαίτερα "καυτό" κλιπάκι το τελευταίο τους δημιούργημα.
Επίσης, τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους Μπέκαμ να πουλούν το σπίτι τους στο Χερτφορντσάιρ, γνωστό και ως "Παλάτι του Μπέκινχαμ" αφού λέγεται ότι σκοπεύουν να μείνουν μόνιμα στο Λος Άντζελες.
Επιμέλεια: Ζωή Κίττα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου