"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Από βέλος σκοτώθηκε ο Άνθρωπος των Πάγων πριν από 5.300 χρόνια εικάζουν επιστήμονες

                                 Αναπαράσταση του Έτζι στη Γερμανία


 Οι αρχαιολόγοι θεωρούν ότι έλυσαν το από μακρού υφιστάμενο μυστήριο για το πώς πέθανε ο Ότζι, ο άνθρωπος των πάγων. Mια πληγή από βέλος στον ώμο του τον οδήγησε σε αιμορραγία έως θανάτου.
Ο Ότζι, μούμια ηλικίας 5.000 ετών, βρέθηκε από Γερμανούς οδοιπόρους σε έναν παγετώνα στις ιταλικές Άλπεις κοντά στα σύνορα με την Αυστρία το 1991. Το σώμα, συντηρημένο και μουμιοποιημένο στον πάγο, έφερνε ένα τόξο, μία φαρέτρα και ένα χάλκινο τσεκούρι. Παρά τις διάφορες επιστημονικές δοκιμές που έγιναν από τότε που βρέθηκε, οι αρχαιολόγοι δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν αν πέθανε από πληγή βέλους, από ξαφνική πτώση ή τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Ο Frank Ruehli, του πανεπιστημίου της Ζυρίχης, μαζί με επιστήμονες από το Bolzano, της Ιταλίας, όπου διατηρείται το σώμα του ανθρώπου των πάγων, κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μια τρισδιάστατη εικόνα του Ότζι of Otzi χρησιμοποιώντας την υπολογιστική τομογραφία υψηλής ανάλυσης -μια διαγνωστική τεχνική που χρησιμοποιείται κανονικά στα νοσοκομεία, προκειμένου να αποφύγουν άλλες καταστρεπτικές διαδικασίες εξέτασης. Ο Δρ Ruehli διαπίστωσε ότι ένα βέλος είχε τρυπήσει μια αρτηρία κάτω από την κλείδα του Ότζι, γεγονός που τον οδήγησε σε εκτεταμμένη αιμορραγία και συνεπακόλουθη καρδιακή προσβολή. Η ανάλυση δημοσιεύθηκε online στο Journal of Archaeological Science.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου