"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Μετά τους παιδεραστές η απομόνωση για τον Τζορτζ Μάικλ

Στην περιοδεία του με τίτλο  25 Live , που όπως είχε δηλώσει τότε, ήταν  και η τελευταία του, ο Τζορτζ Μάικλ  ήρθε και στην Αθήνα το 2008.
Σαν να μην ήταν αρκετές οι οκτώ εβδομάδες που έφαγε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και κατοχή ναρκωτικών, ο 47χρονος πολυεκατομμυριούχος ποπ σταρ έπεσε από τα σύννεφα όταν ανακάλυψε ποιοι θα ήταν οι "συγκατοίκοί" του στη φυλακή όπου μεταφέρθηκε μετά την ανακοίνωση της ποινής.
Στην περιοδεία του με τίτλο "25 Live",
που όπως είχε δηλώσει τότε, ήταν
και η τελευταία του, ο Τζορτζ Μάικλ
ήρθε και στην Αθήνα το 2008.
Σε πτέρυγα με βαρυποινίτες παιδεραστές και βιαστές οδηγήθηκε ο Τζορτζ Μάικλ (George Michael), σύμφωνα με πληροφορίες, αφού πρώτα του έγινε λεπτομερέστατη σωματική έρευνα, όπως προβλέπει το... πρωτόκολλο.
Οι υπεύθυνοι σκοπεύουν να τον μεταφέρουν σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα σύντομα, μόνο που επειδή η ποινή που του έχει επιβληθεί είναι για ναρκωτικά, οι επιλογές τους δεν είναι αρκετές. Μέχρι να γίνει αυτό, ο ελληνοκυπριακής καταγωγής τραγουδιστής παραμένει για δική του ασφάλεια στο κελί, μόνος του και -όπως αναφέρουν πληροφορίες εκ των έσω- πολύ πολύ ήσυχος.
Μόλις έφτασε στη φυλακή Highgate, στο Βόρειο Λονδίνο, και οδηγήθηκε στο κελί του, ο Τζορτζ Μάικλ πληροφορήθηκε ότι θα έπρεπε να περάσουν 48 ώρες μέχρι να του επιτραπεί να δεχτεί την πρώτη επίσκεψη, αλλά ότι είχε τη δυνατότητα να κάνει ένα τηλεφώνημα τριών λεπτών, από την πρώτη κιόλας μέρα.
Όπως μεταφέρει ένας πρώην κατάδικος που αποφυλακίστηκε σήμερα και παρακολούθησε από κοντά τις πρώτες ώρες του διάσημου τραγουδιστή στη φυλακή, ο Μάικλ πήγε στο κοινόχρηστο τηλέφωνο και κάλεσε τον σύντροφό του, Κένι Γκος (Kenny Goss). Μιλούσε ψιθυριστά και έδειχνε φανερά συγκινημένος μην μπορώντας τελικά να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
"Γενικά, δεν νομίζω ότι θα έχει προβλήματα μέσα. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι που έχουν έναν διάσημο ανάμεσά τους", υποστηρίζει ο για λίγες ώρες "συνάδελφος" του Τζορτζ Μάικλ, ενώ περιέγραψε δύο περιστατικά κατά τα οποία όλοι οι υπόλοιποι έγκλειστοι ζητωκραύγαζαν με το όνομά του, ζητώντας να πάει κοντά τους. Οι περισσότεροι, μάλιστα τραγουδούσαν και αποσπάσματα από την επιτυχία του "Freedom".
Το βράδυ της 4ης Ιουλίου, ο διάσημος τραγουδιστής που είναι παλιός "γνώριμος" της αστυνομίας (!) γύριζε μεθυσμένος από το φεστιβάλ London's Gay Pride οδηγώντας το τζιπ του και όπως φαίνεται δεν είδε ένα ολόκληρο κατάστημα που ξεφύτρωσε ξαφνικά... από το πουθενά! Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο τον βρήκαν αναίσθητο με τις κόρες διεσταλμένες και τα υπόλοιπα είναι απλά... ιστορία.
Μετά το περιστατικό που τελικά του στοίχισε ποινή φυλάκισης οκτώ εβδομάδων, άσχετο αν τελικά φαίνεται ότι θα εκτίσει μόνο τις τέσσερις, ο Μάικλ ανακοίνωσε ότι είχε ξεκινήσει ένα ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης διάρκειας 14 ημερών, προσδοκώντας να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.
Για πρώτη φορά, έριξε το φταίξιμο για την παράξενη συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια σε "προσωπικά προβλήματα", τα οποία σύμφωνα με φίλους, ξεκίνησαν από τον θάνατο του συντρόφου του Ανσέλμο Φελέπα (Anselmo Feleppa) από Aids το 1993 και της μητέρας του το 1997.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου