"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Από τον Αγιο Παντελεήμονα στα… Άνω Λιόσια


liosaΣαν να μην έφταναν στους διαφόρους “ψευτοπροοδευτικούς” τα προβλήματα που τους προκαλούν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, το απόγευμα της Δευτέρας είχαμε επεισόδια και στα Άνω Λιόσια. Κάποιοι “ρατσιστές” - όπως σίγουρα θα πούν οι μεγαλοδημοσιογράφοι – Έλληνες βρέθηκαν στους δρόμους των Άνω Λιοσίων διαμαρτυρόμενοι, διότι λίγο νωρίτερα ένας αθίγγανος έπεσε με το αυτοκίνητό του, πάνω σε ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών.
Σαν αποτέλεσμα της σύγκρουσης, οι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό σε κρίσιμη κατάσταση, υπέστησαν πολύωρες εγχειρήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες ίσως έχουν χάσει και κάποια μέλη τους. Το περιστατικό συνέβη όπως συνέβη, γιατί ο αθίγγανος προσπαθούσε να ξεφύγει από αστυνομικούς που τον καταδίωκαν γιατί είχε πραγματοποιήσει ληστεία σε ένα υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Θα πει κανείς, τόσο τρελοί είναι οι άνθρωποι που για ένα ατύχημα και μάλιστα σε τόσο συγκεκριμένες συνθήκες βγήκαν στους δρόμους και προκάλεσαν επεισόδια;
Η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολύ καιρό στην περιοχή υπάρχει αναβρασμός καθώς η εγκληματικότητα που υπάρχει – και που οφείλεται όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία των αθίγγανων, έχει κουράσει και εκνευρίσει τους κατοίκους της περιοχής. Το τελευταίο αυτό κρούσμα, που στην προσπάθειά του να ξεφύγει ο τσιγγάνος χτύπησε τα δύο “πιτσιρίκια” της γειτονιάς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους, με άγριες διαθέσεις. Έκλεισαν τους δρόμους δημιουργώντας οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, επιτέθηκαν και σε κάποιο αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο προφανώς άνηκε σε τσιγγάνο και του έβαλαν φωτιά. Όπως συχνά πυκνά λένε, οι περισσότεροι από τους τσιγγάνους δεν έχουν καν δίπλωμα ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που βλέπεις ακόμη και 15χρονα παιδιά να οδηγούν αυτοκίνητα, βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Δεν είναι μόνο η... οδική συμπεριφορά τους όμως που εξαγρίωσε τους κατοίκους. Οι συχνές φασαρίες, το εμπόριο ναρκωτικών και γενικά η βίαιη εγκληματικότητα, κάνουν την καθημερινότητα να φαντάζει σαν αμερικάνικη ταινία.
Λόγω όλων αυτών αλλά και της γενικότερης υποβάθμισης της ποιότητας ζωής τους, οι κάτοικοι των Άνω Λιοσίων βρέθηκαν στους δρόμους της γειτονιάς τους, την ίδια στιγμή που στον Άγιο Παντελεήμονα κάποιοι άλλοι Έλληνες έκαναν το ίδιο. Και αυτοί – όπως και οι κάτοικοι του Αγ.  Παντελεήμονα - αντιμετώπισαν μια αστυνομία άκρως επιθετική που στράφηκε εναντίον τους με χημικά, χτυπώντας ακόμη και γυναίκες και παιδιά. Κάπου τότε άρχισαν να μαζεύονται και τσιγγάνοι, κάποιοι από τους οποίους όπως μας πληροφόρησαν κάτοικοι της περιοχής, οπλοφορούσαν επιδεικτικά. Η αστυνομία επέλεξε να παίξει ρόλο πυροσβέστη, χωρίζοντας ουσιαστικά την περιοχή στα δύο.
Δεν ξέρω γιατί αλλά η κατάσταση μου θύμισε την περίφημη Μιτρόβιτσα στο βόρειο μέρος του Κοσσυφοπεδίου, όπου τους Αλβανούς και τους Σέρβους χωρίζει μια γέφυρα, στην οποία συχνά πυκνά έχουμε συγκρούσεις και παρ' όλη την παρουσία ... κυανόκρανων. Φαίνεται ότι η αστυνομία δεν έχει ακόμη μάθει ότι τέτοιες καταστάσεις δεν αντιμετωπίζονται με την τακτική των ... ίσων αποστάσεων. Αλλά ας πρόσεχαν πριν αφήσουν να δημιουργηθούν “αυτόνομες περιοχές” μέσα στα σύνορα της χώρας μας. Γιατί κάποιοι καταυλισμοί τσιγγάνων αποτελούν τέτοιου είδους περιοχές, όπου ακόμη και η αστυνομία διστάζει να εισέλθει.
Έτσι όπως μετατρέπουν ολόκληρη την Ελλάδα αλλά ιδιαιτέρως την Αθήνα σε “πολυπολιτισμικές” περιοχές, είναι σίγουροι ότι σε λίγα χρόνια δεν θα χρειαζόμαστε και εδώ κυανόκρανους; Γιατί τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.
Δημήτρης Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου