"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τέλος το χρυσό κλουβί για τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον

thumb
Ο Πρινς είναι 13 χρονών, η Πάρις 12 και ο μικρότερος, ο Μπλάνκετ, 8 χρονών. Μέχρι τώρα δεν έχουν πάει ποτέ σχολείο και ποτέ δεν είχαν ούτε ένα φίλο. Αυτόν τον απομονωμένο τρόπο ζωής, η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον, αποφάσισε να τον αλλάξει.
«Αν και προσπαθώ να ακολουθώ τον τρόπο που ο Μάικλ μεγάλωνε τα παιδιά, εγώ είμαι λιγότερο αυστηρή. Λυπάμαι που δεν έχουν καμία παρέα. Πώς να έχουν όμως φίλους όταν τα μαθήματά τους τα κάνουν στο σπίτι; Γι’ αυτό αποφάσισα να τους στείλω σε ιδιωτικό σχολείο τον Σεπτέμβρη» δηλώνει η «αρχηγός» της μητριαρχικής οικογένειας των Τζάκσον και βασική κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του MJ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Daily Mail», η Κάθριν Τζάκσον προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τα παιδιά να ξεπεράσουν τον θάνατο του πατέρα τους και να κοινωνικοποιηθούν, συγκεντρώνοντας συνέχεια μαζί όλη  την οικογένεια Τζάκσον, προκειμένου τα τρία παιδιά να νιώθουν ότι ανήκουν εκεί.
Η 12χρονη Πάρις, που είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο όταν σπάραζε βουρκωμένη στην κηδεία του Μάικλ Τζάκσον «παρά τα όσα έλεγαν για σένα , εγώ ξέρω ότι ήσουν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου», έχει φτιάξει ένα ναό του πατέρα της στο δωμάτιό της, με φωτογραφίες και προσωπικά του αντικείμενα.
«Βλέπω στη Πάρις το ταλέντο του πατέρα της… Έχει και αυτόν τον γλυκό του τρόπο του όταν απευθύνεται στον κόσμο. Έχει ταλέντο στο πιάνο, θέλει όμως να γίνει ηθοποιός» εξομολογείται η περήφανη γιαγιά.
Όσο για το πώς σκοπεύει η οικογένεια να τιμήσει τον ένα χρόνο από τότε που ο Μάικλ Τζάκσον έφυγε από τη ζωή, το σίγουρο είναι ότι δεν θα παρευρεθούν σε καμία από τις συναυλίες-αφιερώματα που θα γίνουν σε διάφορες πόλεις. Αντ’ αυτού, η γιαγιά Κάθριν σκοπεύει να τους δείξει ανέκδοτες φωτογραφίες του γιου της, τις οποίες πρόκειται και να εκδώσει σύντομα σε ένα ειδικό λεύκωμα, με τίτλο: «Never Can Say Goodbye: The Katherine Jackson Archives».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου