"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Όλη η αλήθεια για τον θάνατο του Τζετ Τραβόλτα







Το όνομα του γνωστού ηθοποιού ακούγεται πολύ τον τελευταίο καιρό και δυστυχώς όχι μόνο για ευχάριστα πράγματα τύπου "χορεύει με την Όπρα". Το βασικό ζήτημα, που όσο και αν προσπαθεί ο ίδιος, δεν λέει να τον "αφήσει" είναι η ανοιχτή πληγή που έχει αφήσει -και μάλιστα σε πολλούς τομείς- ο ξαφνικός θάνατος του 16χρονου γιου του πριν από έναν χρόνο.

Ο Ταρίνο Λάιτμπερν, οδηγός ασθενοφόρου υποστηρίζει ότι γνωρίζει ακριβώς  τι έγινε τη νύχτα που πέθανε  ο γιος του Τζον Τραβόλτα.
Ο Ταρίνο Λάιτμπερν, οδηγός ασθενοφόρου
υποστηρίζει ότι γνωρίζει ακριβώς
τι έγινε τη νύχτα που πέθανε
ο γιος του Τζον Τραβόλτα.
Έχοντας παραδεχτεί δημόσια ότι ο Τζετ (Jett) ήταν αυτιστικός, ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) και η σύζυγός του Κέλι Πρέστον (Kelly Preston), η οποία παρεμπιπτόντως είναι ξανά έγκυος και περιμένει αγοράκι, κάνουν μεγάλη προσπάθεια να αφήσουν πίσω τους το τραγικό αυτό γεγονός.
Στο γενικότερο αυτό πλαίσιο, λοιπόν, πριν από λίγες μέρες, ο 56χρονος ηθοποιός ζήτησε από δικαστήριο στις Μπαχάμες να αποσυρθούν οι κατηγορίες εναντίον ενός πρώην διασώστη και της δικηγόρου του οι οποίοι υποτίθεται ότι είχαν προσπαθήσει να αποσπάσουν με εκβιασμό $25 εκατομμύρια από εκείνον, αμέσως μετά τραγικό συμβάν.
Όμως, ο ίδιος ο Ταρίνο Λάιτμπερν (Tarino Lightbourn) είχε άλλη άποψη. Έχοντας υποφέρει αρκετά όλο αυτό τον καιρό από τη δυσπιστία που τον ακολουθεί σε κάθε του συναλλαγή, έχοντας μπει για λίγες μέρες στη φυλακή και έχοντας χάσει και τη δουλειά του, ο πρώην διασώστης κάθε άλλο παρά πρόθυμος φαίνεται να κλείσει το στόμα του.
Έλα Μπλου, Τζον, Τζετ και Κέλι.  Η οικογένεια Τραβόλτα σε  παλιότερες χαρούμενες στιγμές.
Έλα Μπλου, Τζον, Τζετ και Κέλι.
Η οικογένεια Τραβόλτα σε
παλιότερες χαρούμενες στιγμές.
Ακόμη και αν η υπόθεση τυπικά έχει κλείσει, ο Λάιτμπερν αποφάσισε να δώσει τη δική του εκδοχή για εκείνες τις τραγικές στιγμές, μιλώντας σε δημοσιογράφο της "Daily Mail".
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενα του Λάιτμπερν, ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε τον Τζετ αναίσθητο ήταν η οικιακή βοηθός των Τραβόλτα, η οποία ειδοποίησε τη ρεσεψιόν του συγκροτήματος όπου βρίσκεται το εξοχικό της οικογένειας στις Μπαχάμες. Εκείνη υποστηρίζει ότι πέρασαν 15 λεπτά μέχρι να έρθει βοήθεια.
Όταν ο Λάιτμπερν με τον συνάδελφό του έφτασαν στις 10:45 περίπου, οδηγήθηκαν στο μπάνιο, όπου όπως θυμάται εκείνος, ένας μεγάλος αριθμός "λευκών" είχαν μαζευτεί γύρω από το αγόρι, που ήταν γυμνό και σκεπασμένο με μια πετσέτα πάνω στο μαρμάρινο πάτωμα.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι νοσοκόμοι δεν γνώριζαν την ταυτότητα της οικογένειας.
Το κεφάλι του αγοριού ήταν φανερά χτυπημένο και δύο από τους ανθρώπους εκεί που έκαναν μαλάξεις στην καρδιά. Ένα ζευγάρι γιατρών από τις Φιλιππίνες ήταν επίσης εκεί και τον ενημέρωσαν ότι ο Τζετ είχα υποστεί μια κρίση καθώς έκανε μπάνιο και χτύπησε το κεφάλι με το πέσιμο. Όταν ο νοσοκόμος ρώτησε πόση ώρα πριν, του απάντησαν "λίγα λεπτά". Αμέσως όμως μετά την πρώτη εξέταση για ζωτικά σημεία έγινε προφανές ότι η χρονική εκτίμηση δεν ήταν καθόλου σωστή. Αντίθετα, η κατάσταση του παιδιού οδηγούσε σε συμπέρασμα ότι είχαν περάσει τουλάχιστον τρεις ώρες από τον θάνατό του.

Ο νοσοκόμος αναρωτήθηκε γιατί αφού το παιδί ήταν νεκρό δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα ο θάνατός του, αλλά αφού ο γιατρός που ήταν παρών και σύμφωνα με τους κανόνες έχει και τον πρώτο λόγο του είπε να συνεχίσει την τεχνική αναπνοή, παρότι ήξερε ότι είχε πεθάνει, εκείνος συμμορφώθηκε με τις οδηγίες που πήρε.
Ξαφνικά, σύμφωνα πάντα με τον Λάιτμπερν ακούστηκε η φωνή ενός άντρα να λέει: "Κύριοι, συμφωνείτε όλοι; Μπορούμε να βγάλουμε πολλά λεφτά από αυτό. Μην πει κανείς κουβέντα και θα βγάλουμε πολλά χρήματα". Στη συνέχεια του ζήτησαν και εκείνου να κάνει το ίδιο.
Προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει, ο έκπληκτος νοσοκόμος συμπέρανε ότι σιωπώντας για το συμβάν, οι άντρες θεωρούσαν για κάποιο λόγο ότι θα ανταμειβόταν και μάλιστα αδρά.
Οι ανάσες τους μύριζαν αλκοόλ και υπέθεσε ότι θα γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά, ενώ δεν απέκλεισε και τη θεωρία -γιατί καθαρά περί θεωρίας πρόκειται, αφού δεν έχει αποδειχτεί τίποτα απολύτως- να είχε πιει και ο 16χρονος τα ποτάκια του, πράγμα που δεν άντεξε και έγινε το κακό.
Όπως έμαθε, λόγω της κατάστασής του, ο Τζετ είχε πάντα δίπλα του δύο άτομα να τον προσέχουν, που όμως προφανώς εκείνη τη στιγμή -πιθανότατα στο γενικότερο εορταστικό πλαίσιο;- δεν ήταν κοντά του, οπότε πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να καταλάβει κανείς ότι είχε συμβεί αυτό το τραγικό ατύχημα.
Και η υπόθεση δεν κλείνει εκεί, αφού στη συνέχεια οι επόμενες κινήσεις μέχρι και την αποτέφρωσή του σώματός του Τζετ έγιναν τόσο γρήγορα που μόνο υποψίες μπορεί να προκαλούν.
Τέλος, ο Λάιτμπερν ισχυρίζεται πως ανακάλυψε ότι ο Τζετ ήταν γιος του Τραβόλτα όταν μερικοί από την ομάδα που ήταν παρόντες στο συμβάν του είπαν να μεταφέρει το νεκρό παιδί σε ένα μικρό αεροσκάφος που βρισκόταν κοντά.
Εκείνος εξήγησε ότι κάτι τέτοιο ήταν αντίθετα στο πρωτόκολλο και ότι το παιδί έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Τότε του σύστησαν τον πατέρα του, τον οποίο όμως εκείνος δεν αναγνώρισε ακόμη. Και μετά όμως, έκανε ότι θα έκανε και σε οποιονδήποτε άλλον.
Του εξήγησε ότι δεν μπορούσε να βάλει τον γιο του στο αεροπλάνο, αλλά θα το έκανε αν εκείνος υπέγραφε ένα έντυπο άρνησης στο οποίο θα δήλωνε ότι εκείνος επέλεξε να μην μεταφερθεί ο γιος του στο νοσοκομείο παρότι ασθενοφόρο είχε όντως φτάσει στο σημείο.
Ο Τραβόλτα υπέγραψε και μάλιστα παρουσία μαρτύρων, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και ζήτησε να πάνε στο νοσοκομείο, ίσως επειδή δεν χωρούσε το σώμα στο αεροπλάνο, όπως ισχυρίζεται ο Λάιτμπερν.
Από εκείνη τη στιγμή και μετά η ιστορία μπερδεύεται ακόμη περισσότερο γιατί το τριπλότυπο έγγραφο που υπέγραψε ο Τραβόλτα εξαφανίστηκε και επάνω του "παίχτηκαν" πολλά εκατομμύρια μέχρι και την περασμένη εβδομάδα που ο ταλαίπωρος πατέρας αποφάσισε να βάλει τελεία σε όλη αυτή τη δυσάρεστη υπόθεση.
Όποια και αν είναι τελικά η αλήθεια, το γεγονός παραμένει και είναι δυσάρεστο: χάθηκε άδικα ένα παιδί 16 χρονών.
Επιμέλεια: Ζωή Κίττα

1 σχόλιο:

  1. πιστευεις οτι σκοτοσε τον γιο του για αυτο κρυβη στοιχια ο τραβολτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή