"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Διωξεις Χριστιανών τα τελευταία 2 χρόνια


 Και ενώ οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ζητούν να διεκδικήσουν τζαμιά στην Αθήνα ,και σε κάθε τόπο
που διαμένουν, στις πατρίδες τους σφάζουν και δολοφονούν τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ .
Είναι άνθρωποι αυτοί;
Και είμαστε στο 2010 .....
Όταν θα σταματήσουν να σκοτώνουν ανθρώπους, τότε θα μας αποδείξουν ότι έχουν Θρησκεία.
Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ
ΑΣ ΛΑΜΨΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ
ΑΣ ΕΛΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΣ ΚΗΡΥΧΤΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.

Πακιστάν

Οι Χριστιανοί στο Πακιστάν, ήδη ευπρόσβλητοι και πολιορκημένοι, αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο από ένα ογκούμενο κύμα ριζοσπαστικού και βίαιου Ισλαμισμού.  Φοβούνται για το μέλλον.
Ένας Χριστιανός ηγέτης από την επαρχία Βορειοδυτικά Σύνορα μας είπε την περασμένη βδομάδα πώς οι Ταλιμπάν προσπαθούν να επιβάλουν τη δική τους ερμηνεία του Ισλάμ σ’ ολόκληρο το έθνος. «Για’ αυτό οι θρησκευτικές μειονότητες φοβούνται για την ασφάλειά τους και για το μέλλον τους,» είπε. Περιγράφει πώς μερικοί Χριστιανοί ντύνονται σαν Μουσουλμάνοι και οι Χριστιανοί άνδρες αφήνουν μούσι.
Μερικά μέρη της Επαρχίας, που συνορεύει με το Αφγανιστάν, είναι τώρα σχεδόν ακυβέρνητα καθώς μια ευρεία σειρά από μαχητικές ισλαμικές ομάδες κάνουν βίαιες εξεγέρσεις. Προσευχηθείτε για την χριστιανική μειονότητα στο Πακιστάν, ιδιαίτερα στην Επαρχία Βορειοδυτικά Σύνορα, όπου οι Ταλιμπάν κερδίζουν συνεχώς έδαφος και επιβάλλουν μια ακραία έκδοση της Σαρία. Η Σαρία είναι από τη φύση της προκατειλημμένη εναντίον μη-Μουσουλμάνων και καθορίζει τη θανατική ποινή για Μουσουλμάνους που αποφασίζουν να ακολουθούν τον Χριστό. Χρειάζονται τις προσευχές μας.
Η χριστιανική κοινότητα στο Πακιστάν προέρχεται κυρίως από τα πιο φτωχά στρώματα της κοινωνίας, και πολλοί Χριστιανοί κάνουν ταπεινές δουλειές. Περιφρονούνται από τη πλειονότητα της κοινωνίας, και συχνά είναι θύματα διάκρισης και βίαιων επιθέσεων, ιδιαίτερα οι γυναίκες και οι κοπέλες.
To Barnabas Fund στέλνει βοήθεια στο Πακιστάν εδώ και πολλά χρόνια. Τα τωρινά προγράμματα συμπεριλαμβάνουν:
  • Μηνιαία δέματα για φτωχές χριστιανικές οικογένειες
  • Ενα σχολείο για άπορα παιδιά σε χριστιανικό περιβάλλον
  • Ιατρική περίθαλψη και εκπαίδευση ανάμεσα σε Χριστιανές γυναίκες
  • Βοήθεια για Χριστιανούς εργάτες
  • Νομικές υπηρεσίες για Χριστιανούς που υπέστησαν κακομεταχείριση και εκμετάλλευση
  • Ένα καταφύγιο για χριστιανές γυναίκες και κορίτσια.


Νιγηρία, 25.2.09
Eννιά Χριστιανοί σκοτώθηκαν, καθώς βιαιότητες ξεσπάνε στη Β. Νιγηρία
Ενα ξέσπασμα βίας μεταξύ Μουσουλμάνων και Χριστιανών στην πρωτεύουσα της επαρχίας Μπάουτσι στη Β. Νιγηρία άφησε πίσω του τουλάχιστον 11 νεκρούς. Εννιά από τα θύματα φέρεται ότι ήταν Χριστιανοί. Έξι τουφεκίστηκαν και τρεις σκοτώθηκαν με μάχαιρες. Τουλάχιστον 6 εκκλησίες, πιθανόν ο αριθμός τους να φθάσει τις  13, κάηκαν εντελώς, καθώς και τρία τζαμιά και πάνω από 200 σπίτια. Περίπου 200 άτομα τραυματίστηκαν. Γύρω στα 4500 άτομα διώχθηκαν από τα σπίτια τους και πολλοί απ’ αυτόυς κατέφυγαν σε στρατώνες.
Το τελευταίο ξέσπασμα στις 20 Φεβρουαρίου είχε σαν έναυσμα μια διαφωνία μεταξύ ενός τζαμιού και μιας κοντινής εκκλησίας, αν και οι λεπτομέρειες παραμένουν ασαφείς. Επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας , και αστυνομικοί και στρατιώτες κάνουν περιπολία στους δρόμους.
Η αστυνομία έδωσε διαβεβαίωση ότι οι υπεύθυνοι για τη βία θα τιμωρηθούν, και ο κυβερνήτης της πολιτείας διακήρυξε την απόφασή του να συντηρήσει την ειρήνη. Μερικοί όμως αμφισβητούν τη δέσμευση των Αρχών σχετικά με την ασφάλεια ανθρώπων και κτημάτων, κυρίως των Χριστιανών. Ο πρόεδρος του Χριστιανικού Συνδέσμου της Νιγηρίας, Μούσσα Τούλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα μέτρα που λαμβάνονται για την ασφάλεια Χριστιανών στη πολιτεία και πιστεύει ότι η κρίση είχε θρησκευτικά κια όχι πολιτικά κίνητρα.
Η Νιγηρία διαιρείται σε ένα κυρίως μουσουλμανικό Βορρά και ένα σε μεγάλο βαθμό χριστιανικό Νότο. Μερικές περιοχές που βρίσκονται στη διαχωριστική γραμμή ξεσπάνε σε βία από καιρό σε καιρό. Η κατάσταση στο Μπάουτσι βρίσκεται σε μεγάλη ένταση από το Νοέμβρη του 2008, όταν πάνω από 300 άτομα πέθαναν στο Τζος, στη γειτονική πολιτεία Πλατό.
Τόσο Χριστιανοί όσο και Μουσουλμάνοι ηγέτες ζητούν μια ήρεμη και ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των οπαδών των δυο θρησκειών. Διάφορες χριστιανικές ομάδες όμως ισχυρίζονται ότι η βία στο Βορρά θα σταματήσει μόνο αν η κυβέρνηση πάρει πιο δυναμικά μέτρα για να εμποδίσει δολοφονίες Χριστιανών και να παραπέμψει στη δικαιοσύνη τους δολοφόνους.

ΙΡΑΚ
Χιλιάδες Ιρακινοί Χριστιανοί έφυγαν από τη Μοσούλη ύστερα από την εξαπόλυση, στις αρχές Οκτωβρίου, μιας αμείλικτης επίθεσης με στόχο να διωχθεί η χριστιανική κοινότητα από την πόλη. Τουλάχιστον 14 Χριστιανοί, ανάμεσά τους κι ένα 15χρονο αγόρι, δολοφονήθηκαν. Πολλοί απ’ αυτούς εκτελέστηκαν από οπλοφόρους. Σύμφωνα με άλλους υπολογισμούς, 25 μέχρι 40 Χριστιανοί έχουν σκοτωθεί. Πέντε χριστιανικά σπίτια ανατινάχθηκαν αφού οι οικογένειες είχαν διωχθεί. Πολλοί πιστεύουν ότι οι εξτρεμιστές πίσω από την εκστρατεία συνδέονται με την Αλ Κάιντα, ενώ άλλοι υποβάλλουν την ιδέα ότι οι Κούρδοι είναι υπεύθυνοι, καθώς πολλές από τις επιθέσεις έλαβαν χώρα σε περιοχές που ελέγχονται από την κουρδική εθνοφρουρά.
Παρ' όλες τις προσπάθειες του Πρωθυπουργού, Νουρί αλ-Μαλίκι, να πείσει τους Χριστιανούς να μείνουν και να μην «υποκύψουν στο εγκληματικό σχέδιο» να διωχθεί η χριστιανική κοινότητα από τη Μοσούλη, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου ο αριθμός χριστιανικών οικογενειών που έφυγε από τη πόλη είχε φτάσει τις 1350. Πολλά απ’ αυτά τα άτομα έχουν απελπιστική ανάγκη από ρουχισμό, τρόφιμα, είδη υγιεινής και άλλα βασικά είδη.
Στις αρχές Οκτωβρίου, φυλλάδια διανεμήθηκαν στη Μοσούλη, απειλώντας με θάνατο τους Χριστιανούς αν δεν επέστρεφαν στο Ισλάμ ή πλήρωναν το ισλαμικό φόρο που τους στιγματίζει σαν δεύτερης κατηγορίας πολίτες. Τα φυλλάδια - μια αποτελεσματική τακτική που χρησιμοποιήθηκε πριν στη Βαγδάτη και αλλού – κατηγορήθηκε από την Ένωση Μουσουλμάνων Μελετητών στο Ιράκ και από το μεγάλο Αγιατολάχ, Αλί Σιστανί. Σύμφωνα με μια πηγή, στις 9 Οκτωβρίου, εξτρεμιστές οδηγούσαν γύρω από την γειτονιά Σουκκάρ, ουρλιάζοντας από μεγάφωνο ότι οι Χριστιανοί θα δέχονταν επίθεση αν δεν έφευγαν από την πόλη. Άλλοι ανέφεραν ότι ψεύτικα μπλόκα στήθηκαν στην πόλη για να σταματήσουν αυτοκίνητα και να εξετάσουν ταυτότητες. Οι Χριστιανοί διετάχθησαν να φύγουν από την πόλη μέσα σε 24 ώρες.
Kίνα
Ο Ζανγκ Τζιάν, ο μεγαλύτερος γιος του Πάστορα «Ποδηλάτη» Ζανγκ Μingxuan, Προέδρου της Ένωσης Κινέζικων κατ’οίκον Εκκλησιών, ξυλοκοπήθηκε άγρια από στελέχη του Υπουργείου Δημόσιας Ασφαλείας (PSB) ενώ βρισκόταν στο σπίτι με την μητέρα του, τη Xie Fenglan, στη Μπαϊτζίν. Κατά το μεσημέρι στις 16 Οκτωβρίου, δεκαπέντε αξιωματούχοι του PSB μπήκαν στο σπίτι τους, κλείνοντας όλες τις εξόδους, και χτύπησαν το Ζανγκ Τζιαν με σιδερένιους λοστούς επί 25 λεπτά. Ο μικρότερος αδελφός του προσπάθησε να βοηθήσει τον Ζανγκ Τζιαν, αλλά κι εκείνος κακοποιήθηκε επίσης. Οταν η μητέρα του προσπάθησε να καλέσει ένα ασθενοφόρο, ο ρεσεψιονίστας είπε πως είχε εντολή από ανώτερη κυβερνητική αρχή να μην στείλει κανένα να βοηθήσει τον Ζανγκ Τζιαν αφού ήταν συγγενής του Πάστορα «Ποδηλάτη» Ζανγκ. Τελικά ένας οικογενειακός φίλος μετέφερε το Ζανγκ Τζιαν στο νοσοκομείο.
Εχει τώρα ανακτήσει τις αισθήσεις του, αλλά οι γιατροί φοβούνται πως μπορεί να χάσει το φως του δεξιού ματιού του. Εφυγε από το νοσοκομείο γιατί τον παρακολουθούσαν εκεί οι αξιωματούχοι του PSB και φοβάται για την ασφάλειά του. Τώρα μένει με τον αδελφό του.Η μητέρα του Ζανγκ πήρε εντολή να φύγει από το σπίτι της και τα έπιπλα της οικογένειας πετάχθηκαν στους δρόμους. Ειδοποιήθηκαν όλα τα ξενοδοχεία στο Μπάϊτζιν να μην της δώσουν δωμάτιο. Τώρα μένει μ’έναν άλλο ηγέτη κατ’οίκον εκκλησιών στο Μπαϊτζίν.
Ο άνδρας της, «Ποδηλάτης» Ζανγκ, συνελήφθη από το PSB στις 16 Οκτωβρίου και από τότε βρίσκεται υπό κράτηση. Τον Ιούλιο ο «Ποδηλάτης» Ζανγκ και η γυναίκα του διώχθηκαν από το σπίτι τους και ζούσαν στους δρόμους. Στη διάρκεια των τελευταίων 22 χρόνια, ο «Ποδηλάτης» Ζανγκ έχει συλληφθεί 26, και κακοποιήθηκε ή διώχθηκε από το σπίτι του αρκετές φορές. Παρόλο που η εκκλησία του έχει επίσημη άδεια, στις 10 Οκτωβρίου, η αστυνομία σφράγισε την πόρτα της εκκλησίας και μπλοκάρισαν την είσοδο με δυο αμαξιές σκουπίδια.


Ινδία

Η ινδουϊστική βία που ξέσπασε εναντίον της χριστιανικής κοινότητας στην Ορίσα στις 24 Αυγούστου, συνεχίζεται αμείωτη εδώ και 2 μήνες. Εγιναν πολλές αναγκαστικές επιστροφές στον Ινδουισμό καθώς οι εξτρεμιστές προσπαθούν να μετατρέψουν την Ορίσα σ’ ένα ινδουϊστικό κρατίδιο. Στους Χριστιανούς που θέλουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, οι Ινδουιστές λένε, «Γυρίστε σαν Ινδουιστές, ή μην γυρίσετε καθόλου.» Σε μερικές περιπτώσεις έλουζαν τους Χριστιανούς με βενζίνη και ζητούσαν απ’ αυτούς να επιστρέψουν στον Ινδουισμό. Αν αρνιόντουσαν, τους έβαζαν φωτιά.
Ο Ασίς Ντιγκάλ, ένας Χριστιανός ηγέτης, ειδοποιήθηκε ότι αν δεν επέστρεφε στον Ινδουισμό, θα έκαιγαν το σπίτι του και θα τον σκότωναν.
Μια νεαρή Ινδουίστρια βιάστηκε από τους γείτονες των παππούδων της γιατί ο θείος της δεν αρνήθηκε την πίστη του στον Χριστό.
Η Τζασπίνα, μια 32χρονη Χριστιανή, προειδοποιήθηκε από τους γείτονες, «Αν εξακολουθείτε να είσθε Χριστιανοί, θα κάψουν το σπίτι σας και τα παιδιά σας μπροστά σας. Αποφασίστε γρήγορα. Αναγκάστηκε να παρακολουθήσει μια τελετή επιστροφής μαζί με τον άνδρα της και τα τρία παιδιά τους, κατά την οποίαν αναγκάστηκαν να φάνε κοπριά για να «εξαγνιστούν».
Η Τζασπίνα λέει, «Είμαι όλως διόλου τσακισμένη. Πάντα ήμουν Χριστιανή. Μέσα μου προσεύχομαι στον Ιησού να μου δώσει ειρήνη και να με βγάλει απ’ αυτή τη κατάσταση.»
Σομαλία
Ένας 22χρονος προσήλυτος από το Ισλάμ, Αχμαντεϊ Οσμάν Νούρ, δολοφονήθηκε το Σεπτέμβρη σ’ ένα μουσουλμανικό γάμο. Επειδή η τελετή γινόταν στα αραβικά - σε πολλούς από τους καλεσμένους άγνωστη γλώσσα – ο Νουρ ζήτησε να γίνεται μετάφραση στην καθομιλουμένη. Η αραβική γλώσσα κατά παράδοση χρησιμοποιείται σε μουσουλμανικές τελετές επειδή θεωρείται ότι είναι «η γλώσσα που ακούει ο Αλλάχ». Ο Σεΐχης που εκτελούσε την τελετή προσβλήθηκε από την παράκληση του Νουρ. Επειδή ήξερε για την επιστροφή του στον Χριστιανισμό, τον κατηγόρησε για αποστασία και ζήτησε από έναν φύλακα να τον «φιμώσει». Καθώς έφευγε, ένας φύλακας του’ ρίξε ένας και τον σκότωσε.
Ουζμπεκιστάν
Εφτά πιστοί από μια εκκλησία στην Τασκένδη φυλακίστηκαν για 15 μέρες στις 10 Οκτωβρίου, επειδή δήθεν παραβίαζαν δυο άρθρα του Διοικητικού Κώδικα του Ουζμπεκιστάν, συμπεριλαμβανομένου και του Νόμου περί Θρησκείας. Πέντε άλλοι πλήρωσαν πρόστιμα.
Ενα ζεύγος της εκκλησίας είχε μαζέψει λίγους αδελφούς στο σπίτι τους για προσευχή και ευχαριστία στις 4 Οκτωβρίου. Η Γέλενα Κολεσνίκοβα και ο Αλεξάνδρ Κολέσνικοβ κατηγορήθηκαν για «την οργάνωση μιας παράνομης σύναξης». Η απόφαση του δικαστηρίου δήλωνε επίσης ότι η Γέλενα είχε διδάξει θρησκευτικά δόγματα χωρίς «ειδική θρησκευτική εκπαίδευση». Οι αδελφοί κρατήθηκαν σε κελιά χωρίς θέρμανση, νερό ή τουαλέτα. Κοιμόντουσαν σε γυμνές σανίδες, και πρωί και βράδυ ένα μπουκάλι με 1 ½ λίτρο νερό δινόταν σε κάθε κελί. Οι 7 κρατούμενοι θα αναγκαστούν να πληρώσουν το 15% του κόστους της φυλάκισής τους.

Αλγερία
Η υπόθεση εναντίον τριών Χριστιανών ηγετών που είχαν κατηγορηθεί για «βλασφημία» απορρίφθηκε από ένα δικαστήριο στο Αϊν Τουρκ της Αλγερίας. Οι τρεις Χριστιανοί πληροφορήθηκαν στις 5 Φεβρουαρίου ότι καταδικάστηκαν in absentia σε τριετή φυλάκιση και πρόστιμα «για εξύβριση εναντίον του Ισλάμ και του Προφήτη του» και για απειλές εναντίον του κου Αλ Αίντ, ο άνδρας που τους είχε κάμει μήνυση. Ο κ. Αλ Αίντ είχε «επιστρέψει» από το Ισλάμ στον Χριστιανισμό για ένα διάστημα κατά το οποίο πήγαινε σε Βιβλικό Σχολείο. Εντούτοις εξακολουθήσε να έχει επαφές με Μουσουλμάνους ριζοσπάστες. Αργότερα «επέστρεψε» στο Ισλάμ και ισχυρίστηκε ότι οι τρεις Χριστιανοί ηγέτες βλασφημούσαν το Ισλάμ και το Μωάμεθ. Επίσης ισχυριζόταν ότι οι Χριστιανοί τον είχαν απειλήσει επειδή επέστρεψε στο Ισλάμ. Οι τρεις ηγέτες αρνήθηκαν να κάμουν μήνυση εναντίον του κου Αλ-Αίντ για τις ψευτοκατηγορίες του, λέγοντας ότι τον είχαν συγχωρέσει.

Ιράν
Ο Χριστιανισμός άρχισε να απλώνεται στο Ιράν σύντομα μετά το θάνατο και την ανάσταση του Ιησού. Μέχρι το 642 μ. Χ., όταν Αραβες Μουσουλμάνοι κατέκλυσαν τη χώρα, το 25% του πληθυσμού ήταν Χριστιανοί. Σήμερα, το ποσοστό υπολογίζεται σε λιγότερο από το 1% και ο Πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ φέρεται ότι ορκίστηκε να «σταματήσει τον Χριστιανισμό σ’αυτή τη χώρα».
Ενώ το σύνταγμα εγγυάται θρησκευτική ελευθερία, στην πράξη οι Χριστιανοί περιορίζονται αυστηρά. Απαγορεύονται οι συνάξεις στη Φαρσί, γλώσσα της μουσουλμανικής πλειονότητας, και κατάλογοι με τα ονόματα των μελών των εκκλησιών πρέπει να υποβάλλονται στις Αρχές. Hγέτες εκκλησιών παρακολουθούνται στενά, τα τηλέφωνά τους παγιδεύονται και χαφιέδες της αστυνομίας συχνά πηγαίνουν στις συνάξεις. Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται αυστηρά, και το Σεπτέμβρη του 2008, η Ιρανική κυβέρνηση ενέκρινε προσωρινά ένα νομοσχέδιο που ορίζει θανατική ποινή για αποστασία από το Ισλάμ, που για πολλούς Μουσουλμάνους ισδυναμεί με προδοσία. Μέχρι τώρα, οι Ιρανοί δικαστές μπορούσαν να επιβάλλουν τη θανατική ποινή σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο με βάση το Ισλαμικό Νόμο και τα φατουάς (fatwas), όχι με βάση τον Ιρανικό Νόμο. Την τελευταία φορά που ένας Χριστιανός καταδικάστηκε και εκτελέστηκε για αποστασία ήταν το 1990. Εντούτοις αρκετοί Χριστιανοί προσήλυτοι από το Ισλάμ που είχαν κατηγορηθεί για αποστασία βρέθηκαν δολοφονημένοι μετά την αποφυλάκισή τους.
Το 2008 σημαδεύτηκε επίσης από πλημμύρα συλλήψεων και αναφορών για τα βασανιστήρια που υπέστησαν προσήλυτοι από το Ισλάμ στα χέρια της Ιρανικής ασφάλειας. Ενα ζεύγος Χριστιανών υπέσκυψε στα τραύματα που υπέστησε όταν η αστυνομία έκαμε επιδρομή στο σπίτι του, όπου γινοταν μια σύναξη λατρείας.
Προσευχηθείτε για τους Ιρανούς Χριστιανούς, ιδιαίτερα για τους προσήλυτους από το Ισλάμ που παρακολουθούνται, παρενοχλούνται και διώκονται από την Ιρανική κυβέρνηση. Για πολλούς, η πιθανότητα ενός μαρτυρικού θανάτου έχει γίνει ζοφερή πραγματικότητα. Ενας Χριστιανός είπε σ’ένα φίλο του πριν συλληφθεί, «Ξέρω ότι, αν αποφασίσουν να με σκοτώσουν, θα φροντίσεις εσύ για τη γυναίκα και τα παιδιά μου.» Προσευχηθείτε για δύναμη και κουράγιο σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς και προσευχηθείτε να λάμψει το φως τους στο σκοτάδι και να προσελκύσεις πολλούς άλλους στον Χριστό.

clip_image001

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου