"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Αφρικανοί έμποροι ναρκωτικών ελέγχουν το κέντρο της Αθήνας


narkotika_2Αν περάσει κάποιος αυτές τις ημέρες – και πιθανώς τον επόμενο ενάμιση μήνα – από την οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας, βλέπει σε κάθε σχεδόν γωνιά, να είναι ακροβολισμένοι δύο ειδικοί φρουροί ή άλλα μέλη της ελληνικής αστυνομίας. Πριν λίγο καιρό, πριν ελάχιστες εβδομάδες, η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική. Εκεί που βρίσκονται σήμερα οι αστυνομικοί, καραδοκούσαν επίσης σε δυάδες αφρικανοί έμποροι ναρκωτικών, οι οποίοι εμπρός στα μάτια περαστικών, αλλά  πιθανώς και των ίδιων αστυνομικών που σήμερα φυλάνε την περιοχή, έκαναν εμπόριο ναρκωτικών ουσιών.
Πρόκειται για την “αραπιά” όπως αναφέρεται στην αργκό των εξαρτημένων, οι οποίοι έχουν αναλάβει σε ένα μεγάλο κομμάτι της Αθήνας που εκτείνεται από την Αγίου Κωνσταντίνου, έως την Κυψέλη αλλά και τα Εξάρχεια το εμπόριο ναρκωτικών ή αλλιώς “σπρώξιμο”. Πρωί, μεσημέρι ή βράδυ, η ίδια κατάσταση. Τον τελευταίο καιρό η αστυνομία, εν' όψει εκλογών και υπό την πίεση τοπικών παραγόντων έκανε κάποιες οργανωμένες επιχειρήσεις για να “καθαρίσει” λίγο το ιστορικό κέντρο της πόλης, που έχει ήδη μετατραπεί σε γκέτο.
Στα πλαίσια αυτής της τακτικής ήταν και η τελευταία επιχείρηση της αστυνομίας στην οδό Τοσίτσα – τον πεζόδρομο στο πλάι του Πολυτεχνείου – όπου συνελήφθησαν 55 άτομα για εμπόριο ναρκωτικών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν Αφρικανικής καταγωγής. Στην κατοχή τους βρέθηκε ηρωίνη, κοκαϊνη, χασίς αλλά και κλοπιμαία και μεγάλα χρηματικά ποσά. Λίγο νωρίτερα η αστυνομία είχε φροντίσει να “καθαρίσει” και την οδό Αγίου Κωνσταντίνου από τις εξώφθαλμες περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών. Ο τρόπος που επελέγη όμως,  θυμίζει αρκετά την τακτική του στρουθοκαμηλισμού.
Οι έμποροι που εκδιώχθηκαν από την οδό Αγίου Κωνσταντίνου, συνεχίζουν να πωλούν την πραμάτεια τους, στα στενά πέριξ αυτής, στα κάθετα και παράλληλα στενά που δεν απέχουν παρά μερικά δευτερόλεπτα δρόμου με τα πόδια. Και πάλι σε κοινή θέα, και πάλι προσβάσιμα από όποιον θα μπορούσε να θελήσει να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες. Στην Δεληπέτρου καθώς περνούσα με το μηχανάκι, πριν κατέβω για να περπατήσω τις περιοχές και να δω το πρόβλημα σε όλη του την διάσταση, μου φώναζαν ενώ οδηγούσα και μου έκαναν νοήματα, αν θέλω να “ψωνίσω”.
Ανεβαίνοντας προς την Γ΄ Σεπτεμβρίου, η ίδια κατάσταση. Στην γωνία κάθε στενού ο τσιλιαδόρος και μέσα γινόντουσαν κανονικά όλες οι δουλειές. Θα μπορούσα σε κάθε σχεδόν στενό, να αγοράσω ναρκωτικά. Καθόλου δύσκολο. Και όπως κατήγγειλε ένας άνθρωπος ο οποίος εργαζόταν σε ένα γραφείο στην Γ΄ Σεπτεμβρίου, αν τύχει να μείνουμε να δουλέψουμε παραπάνω το βράδυ, είναι πιο εύκολο να βρούμε πρέζα ή κόκα, από το να αγοράσουμε τσιγάρα, γιατί τώρα τελευταία τα περίπτερα κλείνουν όλο και πιο νωρίς, υπό τον φόβο της εγκληματικότητας. Διατηρώντας το χιούμορ του πάντως μας ρώτησε αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, ώστε ο “αντικαπνιστικός νόμος” που απαγορεύει το κάπνισμα, θα μπορούσε να επεκταθεί και για τα ναρκωτικά, στην περιοχή!
narkotika_1Οι Αφρικανοί φαίνεται να ελέγχουν ολοκληρωτικά το τρίγωνο Αγίου Κωνσταντίνου, Μάρνη, Πατησίων, ενώ έχουν αφήσει σε αραβικής καταγωγής κυκλώματα την... εκμετάλλευση της πλευράς πίσω από την Ομόνοια και μέχρι το Μοναστηράκι, με την πολύπαθη οδό Σοφοκλέους να είναι “ουδέτερο έδαφος” ή και σημείο μαχών ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες. Φαίνεται ότι ο... διακανονισμός αυτός επετεύχθη μετά τις περυσινές επικές μάχες με σπαθιά, τόξα, τσεκούρια και λοιπά όπλα, στην Ομόνοια ανάμεσα σε Αφρικανούς και Άραβες.
Στα Εξάρχεια, επίσης, παρατηρήθηκε πρόσφατα μια αύξηση της δραστηριότητας των Αφρικανών εμπόρων ναρκωτικών, για λόγους που προφανώς έχουν να κάνουν με την... κουλτούρα της περιοχής, ενώ επίκεντρο της δραστηριότητάς τους, θεωρείται και η ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης, καθώς εκεί κατοικεί μεγάλος αριθμός μεταναστών αφρικανικής καταγωγής.
Φυσικά το εμπόριο ναρκωτικών δεν είναι η μοναδική επικερδής δραστηριότητα, με δεύτερη αυτή της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ομοεθνών τους γυναικών, οι οποίες έχουν κυριολεκτικά πλημμυρίσει το κέντρο της Αθήνας.
Οι κάτοικοι και καταστηματάρχες όλων των παραπάνω περιοχών δηλώνουν απελπισμένοι και τρομοκρατημένοι από το τι συμβαίνει γύρω τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που κόντεψαν να έλθουν στα χέρια με εμπόρους ναρκωτικών. “Δεν πιάνει εδώ η κοροϊδία τους. Τα καθαρίζουν μέχρι τις εκλογές και μετά θα έχουμε πάλι τα ίδια” δήλωσε καταστηματάρχης της περιοχής με πολυετή παρουσία στην περιοχή. 

Η αλήθεια είναι πως ο περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται τις βεβιασμένες κινήσεις – δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα – των αρχών τις τελευταίες εβδομάδες ως... θεατρική παράσταση, όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε γνωστός blogger. Όταν το σύνολο της κρατικής πολιτικής για να αντιμετωπίσει τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο κέντρο των Αθηνών και οι οποίοι σιγά σιγά διαμορφώνονται σε διακριτή πλειοψηφία, είναι κάποια χαρτάκια, με τα οποία καλούνται εντός 30 ημερών να εγκαταλείψουν την χώρα, πώς μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση; Η αστυνόμευση στο κέντρο είναι μηδενική, τουλάχιστον γι' αυτούς που μένουν σε αυτό.
Μπορεί για τον αστυνομικό σχεδιασμό, εάν κάθε δύο ώρες περνάει ένας μοτοσυκλετιστής της ΕΛ.ΑΣ. από τον δρόμο, να είναι επιτυχία, για τον κάτοικο όμως, το κακό θέλει μόλις ελάχιστα λεπτά για να συντελεστεί.
Επιπρόσθετα, η παρουσία εγκληματικών στοιχείων αλλά και εξαθλιωμένων στο κέντρο, το νεκρώνει από κάθε είδους εμπορική ζωή, καθώς προβάλλονται αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά προς τα έξω. Η απελπισία δείχνει να σφίγγει σαν πύθωνας τους εναπομείναντες Έλληνες του κέντρου, οι οποίοι μπορούν πλέον με άνεση να χαρακτηριστούν ως μειονότητα. Δίχως όμως να χαίρουν της προστασίας των διαφόρων “αντιρατσιστικών” και “δικαιωματικών” ΜΚΟ.

Δημήτρης Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου