"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Κι όμως είναι δίδυμα

Δείτε την ξεχωριστή αυτή οικογένεια

Η Amanda και ο Michael είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι Βρετανών. Μετά από μία δεκαετία προσπαθειών να τεκνοποιήσουν αποφάσισαν να καταφύγουν στη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Έτσι κατάφεραν να κάνουν τα δίδυμα της φωτογραφίας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Marcia έχει πάρει τα χρώματα της μητέρας της και η Millie τα σκούρα χαρακτηριστικά του πατέρα της που κατάγεται από τη Jamaica.

Όταν λένε στο κόσμο ότι είναι δίδυμα κανείς δεν τους πιστεύει. Όπως είπαν και οι γιατροί το φαινόμενο αυτό έχει πιθανότητες να εμφανιστεί μία στο εκατομμύριο.

Σήμερα οι μικρές είναι τεσσάρων ετών και ελάχιστοι είναι αυτοί που παρατηρούν την ομοιότητα τους, η οποία αν εξαιρέσουμε το χρώμα είναι μεγάλη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου