"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ένα 5χρονο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του ο οποίος είναι γιατρός.

Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο

Ένα 5χρονο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του ο οποίος είναι γιατρός. Ο πατέρας φαίνεται να ξέχασε τον γιο του στο αυτοκίνητο μετά από τηλεφώνημα για επείγον περιστατικό στην κλινική όπου δουλεύει.








Σοκ σε ολόκληρη την Κύπρο προκαλεί η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία με το θάνατο πεντάχρονου παιδιού, το οποίο ξεψύχησε -πιθανότατα από θερμοπληξία- στο αυτοκίνητο του γιατρού - πατέρα του, ο οποίος μετέβη εσπευσμένα στην εργασία του, ξεχνώντας το γιο του στο όχημα.


Το παιδάκι είχε παραμείνει για 8 σχεδόν ώρες κλειδωμένο στο αυτοκίνητο του πατέρα του, ο οποίος στο δρόμο για να μεταφέρει το παιδί στο νηπιαγωγείο, κλήθηκε εσπευσμένα στην ιδιωτική κλινική όπου εργάζεται, λόγω επείγοντος περιστατικού.


Στην προσπάθεια του να σώσει άλλες ζωές, ο πατέρας ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο και το θυμήθηκε μόνο αργά χθες το απόγευμα, όταν το αναζήτησε η μητέρα του. Την ενημέρωσαν, μάλιστα, από το νηπιαγωγείο και της είπαν ότι το παιδί δεν είχε πάει καθόλου.


Η μητέρα επικοινώνησε με τον σύζυγο της, ο οποίος εκείνη τη στιγμή θυμήθηκε ότι το παιδί ήταν για ώρες κλειδωμένο στο αυτοκίνητό του. Όταν νοσοκόμοι πήγαν στο αυτοκίνητο, το παιδάκι ήταν ήδη νεκρό και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν, αυτό κατέστη αδύνατο. Δίπλα του βρέθηκε ένα άδειο μπουκαλάκι νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου