"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ψάχνουν ζωή μέσα στα αποκαΐδια

«Ηταν σαν να άνοιξαν οι πύλες της Κολάσεως» λέει μια μάνα, η οποία απελπισμένη ψάχνει τα παιδιά της στα αποκαΐδια που άφησε η χειρότερη πυρκαγιά των τελευταίων 40 ετών στην Ντάκα, πρωτεύουσα του Μπανγκλαντές. Εως χθες το μεσημέρι, τα σωστικά συνεργεία είχαν ανασύρει 116 νεκρούς.

Περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων αρκετοί νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Η φωτιά, που σύμφωνα με το πυροσβεστικό σώμα προκλήθηκε πιθανότατα από έκρηξη ηλεκτρικού μετασχηματιστή, σε χρόνο μηδέν πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις λόγω των χημικών υλών από παράνομες βιοτεχνίες στην πυκνοκατοικημένη συνοικία Καγετούλι. Αν οι πυροσβέστες είχαν φθάσει νωρίτερα, ίσως να μετρούσαμε σήμερα λιγότερα θύματα, όμως τα οχήματα δεν μπορούσαν να περάσουν από τους στενούς δρόμους, ούτε υπήρχε πηγή νερού κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου