"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010



«1-GOAL, εκπαίδευση για όλουs

«1-GOAL, εκπαίδευση για όλους»  Μια σημαντική εκδήλωση, στο πλαίσιο της προώθησης της διεθνούς εκστρατείας «1GOAL-Εκπαίδευση για Όλους», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.
Το αίτημα όλα τα παιδιά του πλανήτη να αποκτήσουν πρόσβαση στην εκπαίδευση ως το 2015 συγκέντρωσε πάρα πολλές υπογραφές, προεξάρχοντος του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος απέστειλε μήνυμα συμπαράστασης, ενώ έχρισε και επισήμως την ελληνική Πολιτεία αρωγό στη διεθνή εκστρατεία «1GOAL - Εκπαίδευση για Όλους».
Το όλο εγχείρημα αποσκοπεί στη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων υπογραφών, που θα κατατεθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ως "μοχλός πίεσης" για την εξασφάλιση εκπαίδευσης για όλους, ως το 2015.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Σπύρος Κουβέλης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος, Γιώργος Καραγκούνης, οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Βούλα Πατουλίδου, ηθοποιοί και τραγουδιστές.
Την υποστήριξή τους εξέφρασαν με βιντεοσκοπημένο μήνυμα η Νάνα Μούσχουρη, ο Ότο Ρεχάγκελ, ο Τάκης Φύσσας, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, o Τζιμπρίλ Σισέ, ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο Σωτήρης Νίνης, ο Σάκης Ρουβάς και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, και της προέδρου της "Actionaid Hellas", κυρίας Αλεξάνδρας Μητσοτάκη, που προωθούν τη διεθνή εκστρατεία «1GOAL - Εκπαίδευση για Όλους» στη χώρα μας, με τη συνεργασία της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας.

1 σχόλιο:

  1. Είναι πολύ καλό ακουστικά όταν γίνονται αυτές οι "φιλανθρωπικές έκδηλώσεις".Το θεμα είναι ότι απο τα χρηματα που καταβαλονται σε αυτές ένα μικρό μερος φτανει στα παιδιά,τα υπόλοιπα που πάνε;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή