"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Αποζημίωση πληρώνουν γιατροί για θάνατο γυναίκας σε έκτρωση



Αποζημίωση 320.000 ευρώ επέβαλλε ο Άρειος Πάγος σε μαιευτήρα και αναισθησιολόγο οι οποίοι έκαναν έκτρωση σε 25χρονη μητέρα δύο ανηλίκων, η οποία και απεβίωσε έπειτα από ιατρικά λάθη.
Ο σύζυγος και οι συγγενείς της κοπέλας είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη και ζητούσαν αποζημίωση για ψυχική οδύνη.
Το Εφετείο Θράκης αποφάσισε αρχικά ότι ευθύνη για τον θάνατο της 25χρόνης είχε ο μαιευτήρας και στη συνέχεια ο Άρειος Πάγος απέρριψε την απόφαση κρίνοντας συνυπεύθυνους και τους δύο γιατρούς. Ο Άρειος Πάγος, έστειλε πίσω πάλι την υπόθεση στο Εφετείο Θράκης για να ξεκαθαριστεί το ύψος της αποζημίωσης καθώς ο σύζυγος διεκδικεί επιπλέον ποσά.
Η απόφαση υποστηρίζει πως το ιατρείο που επισκέφθηκε η γυναίκα, δεν πληρούσε τις προδιαγραφές οργανωμένης νοσηλευτικής μονάδας που προβλέπει η νομοθεσία. Ακόμη, πριν την επέμβαση ο αναισθησιολόγος χορήγησε στην 25χρόνη παρατεταμένη νάρκωση, χωρίς να προετοιμάσει την απαιτούμενη αγωγή για το ενδεχόμενο μετεγχειρητικής επιπλοκής.
Στη συνέχεια προήλθε επιπλοκή και εσωτερική αιμορραγία στην κοπέλα, ενώ οι γιατροί αξιολόγησαν λάθος την περίσταση κρίνοντας ότι έχει καρδιακό επεισόδιο.
Ο Άρειος Πάγος, υποστηρίζει πως το ιατρείο δεν είχε την υποδομή για να ανανήψει η έγκυος με αποτέλεσμα όταν μεταφέρθηκε από τους γιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, να διαπιστωθεί απλά ο θάνατος της. Επιπροσθέτως, αναφέρει η ανώτατη δικαστική αρχή, το ιατρείο είχε στενές σκάλες όπου δεν μπορεί να περάσει φορείο και δεν είχε τράπεζα αίματος ούτε την αναγκαία υποδομή για μετάγγιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου