"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Πυρά δέχθηκε ισραηλινό αεροσκάφος στο Λίβανο

Ισραηλινά αεροσκάφη που εκτελούσαν αναγνωριστικές πτήσεις πάνω από το νότιο Λίβανο δέχθηκαν πυρά, ανέφεραν οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας.
Πυρά δέχθηκε ισραηλινό αεροσκάφος στο Λίβανο






Ισραηλινό πολεμικό αεροσκάφος δέχθηκε αντιαεροπορικά πυρά πάνω από το Λίβανο, αλλά δεν υπάρχουν θύματα, σύμφωνα με πηγή των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα πυρά είχαν στόχο ισραηλινά αεροσκάφη που εκτελούσαν αναγνωριστικές πτήσεις πάνω από το νότιο Λίβανο. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού. 


Το Ισραήλ συχνά εκτελεί αναγνωριστικές πτήσεις πάνω από το Λίβανο, παρά τις διαμαρτυρίες της λιβανικής κυβέρνησης και παρόλο που στα σύνορα των δύο χωρών επικρατεί ηρεμία μετά την επίτευξη της ειρηνευτικής συμφωνίας το 2006, με την οποία τερματίσθηκε η πολεμική σύρραξη μεταξύ των ισραηλινών δυνάμεων και των
ανταρτών της Χεζμπολάχ.


Η ένταση στην ευρύτερη περιοχή έχει κλιμακωθεί το τελευταίο 24ωρο μετά την επιδρομή Ισραηλινών καταδρομέων στα σκάφη που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.


Νωρίτερα, την Τρίτη τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας μετά την εκτόξευση δύο ρουκετών από το παλαιστινιακό έδαφος, όπως έγινε γνωστό από παλαιστινιακές ιατρικές και ισραηλινές στρατιωτικές πηγές.


Σύμφωνα με τον επικεφαλής των υπηρεσιών αντιμετώπισης περιστατικών έκτακτης ανάγκης στην Λωρίδα της Γάζας, τα πτώματα των τριών ανδρών μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο στην πόλη της Γάζας.


Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε την επίθεση στην περιοχή  περίπου μία ώρα ύστερα από την εκτόξευση των δύο ρουκετών από την Γάζα. Οι ρουκέτες δεν προκάλεσαν θύματα.


Το πρωΐ,δύο ένοπλοι της Τζιχάντ σκοτώθηκαν από τον ισραηλινό στρατό όταν διείσδυσαν στο νότιο Ισραήλ από την Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με ισραηλινή στρατιωτική πηγή.Η Τζιχάντ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι δύο άνδρες ήταν μέλη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου