"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Έσβησε» η Ελίζαμπεθ Τέιλορ


Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήταν 79 ετών.
Την ανακοίνωση του θανάτου της έκανε η συνεργάτης της, Sally Morrison: "Δίπλα της ήταν τα παιδιά της, Michael Wilding, Christopher Wilding, Liza Todd και Maria Burton", ανέφερε η σύντομη δήλωση.
Η μεγάλη ηθοποιός είχε νοσηλευτεί για έξι εβδομάδες εξαιτίας καρδιακής ανεπάρκειας. Παρά τις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν, η κατάσταση της υγείας της είχε σταθεροποιηθεί και γιατροί και συγγενείς ήλπιζαν ότι θα επέστρεφε σύντομα σπίτι.
Πέρα από τη μεγάλη κινηματογραφική της καριέρα, η πολυτάραχη προσωπική της ζωή απασχολούσε τα διεθνή ΜΜΕ. Είχε κάνει οκτώ γάμους, ενώ η συμπεριφορά της ήταν συχνά εκκεντρική. Γνωστή επίσης ήταν η στενή φιλία της με τον βασιλιά της ποπ, Michael Jackson.
Από τους γάμους της είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Ήταν επίσης γιαγιά δέκα εγγονιών, ενώ είχε και τέσσερα δισέγγονα.

 
Μεσουράνησε στη χρυσή εποχή του Hollywood. Είχε γεννηθεί το 1932 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς και στη συνέχεια επέστρεψαν στις ΗΠΑ. Τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν για πρώτη φορά πάνω της το 1944, όταν ήταν μόλις 15 ετών. Τότε, είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία "National Velvet".
Η ευρεία αναγνώριση ήρθε το 1951 με την ταινία "A Place In The Sun", ενώ ήταν υποψήφια για Όσκαρ για τις ταινίες "Raintree County", "Cat on a Hot Tin Roof" και "Suddenly, Last Summer."
Αξέχαστη θα μείνει η ερμηνεία της ως Κλεοπάτρα.
Κέρδισε δύο βραβεία Όσκαρ Πρώτου Γυναικείου Ρόλου για τους ρόλους της στις ταινίες "Butterfield8" και "Who's Afraid of Virgina Woolf?".
Ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι δήλωσε για το θάνατο της Τέιλορ ότι «χάθηκε μια ντίβα από αυτές που δεν υπάρχουν πλέον».
«Ήταν πολύ όμορφη, έξυπνη και αρκετά ντίβα ώστε να προκαλεί σε αυτούς που συναντούσε ακριβώς όση αμηχανία χρειαζόταν. Ήταν κάτι περισσότερο από μια απελευθερωμένη γυναίκα, στην οποία επιτρεπόταν να έχει οκτώ γάμους και επτά συζύγους σε μια εποχή πολύ διαφορετική από τη σημερινή», ανέφερε.

newsbom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου