"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Ισχυρό “μήνυμα” των τρομοκρατών


Ισχυρό "μήνυμα" έστειλαν ασύλληπτοι τρομοκράτες με την τοποθέτηση  αυτοσχέδιου ωρολογιακού μηχανισμού έξω από την εφορία του Νέου Κόσμου επί των οδών Πυθέως και Νεοκλέους.
Ο  μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε καλάθι απορριμμάτων στο ισόγειο του κτηρίου.
Η βόμβα ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις της αντιτρομοκρατικής περιείχε δυο κιλά ζελατοδυναμίτιδας ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχε πρόβλημα στην συνδεσμολογία και γι' αυτό δεν εξερράγη.
Πάντως οι αρχές είχαν προλάβει να εκκενώσουν το κτήριο.
Προηγήθηκαν  στις 2 το μεσημέρι τηλεφωνήματα στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για την τοποθέτηση της βόμβας. 
Ο άγνωστος είχε προειδοποιήσει για την έκρηξη στις 2:25 λέγοντας ότι, δεν "πρόκειται για πλάκα".
Ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αντιτρομοκρατικής πίσω από τη βόμβα ενδεχομένως να κρύβονται οι οργανώσεις «Λαϊκή Θέληση», «6η Δεκέμβρη», ή ασύλληπτα μέλη της «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Πάντως δεν αποκλείουν να πρόκειται για πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου