"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Πλουτώνιο στο έδαφος του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα


Πλουτώνιο εντόπισε στο έδαφος του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα η διαχειρίστρια εταιρεία Tepco.
Το πλουτώνιο βρέθηκε σε πέντε σημεία της κατεστραμμένης πυρηνικής μονάδας. Πρόκειται για το πιο επικίνδυνο από τα ραδιενεργά στοιχεία, με μεγαλύτερο χρόνο ημιζωής από το καίσιο, το οποίο έχει 30 χρόνια.
Ο αντιπρόεδρος της Tepco, Σακάε Μούτο, δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την τελευταία ενημέρωση της εταιρείας ότι τα αποτελέσματα των δοκιμών αποδεικνύουν ότι το πλουτώνιο προήλθε από δείγματα που ελήφθησαν πριν από μία εβδομάδα.
Προσέθεσε, επίσης, ότι «δεν παρουσιάζεται κίνδυνος» για την ανθρώπινη υγεία.
Στη Βιέννη, ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) Γιουκίγια Αμάνο, χαρακτήρισε την κατάσταση στην κατεστραμμένη ιαπωνική πυρηνική μονάδα ως «πολύ σοβαρή» και σημείωσε ότι ανησυχεί για τα επίπεδα της ραδιενέργειας που καταγράφηκαν στα τρόφιμα και στο νερό εκεί.
Επίσης, δήλωσε ότι θέλει να πραγματοποιηθεί μια διάσκεψη υψηλού επιπέδου, πιθανότατα τον Ιούνιο, για να συζητηθούν ερωτήματα σχετικά με την πυρηνική ασφάλεια μετά την καταστροφή στην Ιαπωνία.
Ο Αμάνο είπε ότι θα ήθελε να παρευρεθούν υπουργοί από τα κράτη μέλη, καθώς «Το πολιτικό επίπεδο είναι απαραίτητο, είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, αυτό δεν είναι μόνο για ειδικούς ή τεχνικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου