"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Πρώην Γερμάνος πρέσβης: "Η Μακεδονία δεν υπηρξέ ποτέ Ελληνική πρίν το 1912" !!

Ανιστορήτες και προκλητικές δηλώσεις βασισμένες στη Σκοπιανή προπαγάνδα άπο πρώην Γερμανο πρεσβής των Σκοπίων σε συνέντευξη του από το σκοπιανό κανάλι A1.
Ο γραφικός και δηθέν σοβαροφανής πρώην Γερμανός πρεσβής των Σκοπίων Hans-Lothar Steppan σε συνεντευξή του δήλωσε οτι η Ελλαδα ποτε δεν κατειχε Μακεδονικες περιοχες και οτι η Θεσσαλονικη και οι αναλογες περιοχες της Βορείας Ελλάδας δεν υπηρξάν ποτε Ελληνικές πριν το 1913-1912 !!
Δηλώσε οτι η Ελλάδα απέκτησε την Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές της σημερινής βόρειας Ελλάδας με την βια  κατά τους Βαλκανικούς πολέμους και οτι δεν υπήρξε ποτε Ελληνικη Μακεδονία, ουτε στην αρχαία εποχή, ούτε στην βυζαντινή, αλλα ουτε και στην Οθωμανική εποχή !
Μπορείτε να δειτέ βίντεο με την συνέντευξη του γερμανικού φερέφωνου των Σκοπίων ακολουθώντας το επόμενό lιnk:
http://www.youtube.com/watch?v=Jt9A74n_lw8
unews.pathfinde

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου