"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Χωρίς απορριµµατοφόρα η Θεσσαλονίκη



Περισσότεροι από 600 τόνοι σκουπιδιών  έχουν συσσωρευτεί τις τελευταίες ηµέρες  στους δρόµους της Θεσσαλονίκης, καθώς τα  απορριµµατοφόρα παραµένουν καθηλωµένα  από την περασµένη Τετάρτη
ΣΕ κλόίό ΣΚΌΥΠΊΔΊΩΝ για δεύτερη φορά µέσα σε δύο µήνες βρέθηκε ο Δήµος Θεσσαλονίκης. Αυτή τη φορά αιτία ήταν η απόφαση της εταιρείας που προµηθεύει µε πετρέλαιο τα απορριµµατοφόρα να σταµατήσει την παροχή λόγω συσσωρευµένων χρεών ύψους 700.000 ευρώ.

Τα απορριµµατοφόρα παρέµειναν καθηλωµένα από την περασµένη Τετάρτη για δύο µέρες, µε αποτέλεσµα να συσσωρευτούν στους δρόµους περισσότεροι από 600 τόνοι σκουπιδιών. Το πρόβληµα επιδείνωσε και η έλλειψη προσωπικού, δεδοµένου ότι προ ηµερών έληξαν οι οκτάµηνες συµβάσεις 800 εργαζοµένων στην καθαριότητα, ενώ συνταξιοδοτήθηκαν άλλοι 75, τη στιγµή που οι προσλήψεις 912 νέων συµβασιούχων θα γίνουν το επόµενο διάστηµα. Το θέµα τελικά λύθηκε έπειτα από συµφωνία της διοίκησης του δήµου µε την εταιρεία πετρελαίου, µε την Υπηρεσία Καθαριότητας να ξεκινά αγώνα δρόµου για να καθαρίσει η πόλη.

Σε λάθος τιµολόγηση της εταιρείας απέδωσε το πρόβληµα ο δήµαρχος Γιάννης Μπουτάρης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δµοτικού Συµβουλίου. Παράλληλα, όπως είπε, εκτός από το θέµα του προσωπικού, υπάρχει το ζήτηµα της έλλειψης ανακύκλωσης, του ακατάλληλου στόλου και της χαοτικής κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες, για το οποίο δεν ευθύνεται η νέα διοίκηση. Ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε τη δέσµευσή του ότι το νέο σύστηµα καθαριότητας θα λειτουργήσει µέχρι το καλοκαίρι, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόµενο να επιβληθούν πρόστιµα σε καταστηµατάρχες που πετούν απορρίµµατα ανεξέλεγκτα, όποτε και όπως τους βολεύει. Το πρόβληµα στην αποκοµιδή των σκουπιδιών, που εµφανίστηκε για δεύτερη φορά σε διάστηµα µόλις δύο µηνών, έχει τις ρίζες του, σύµφωνα µε στελέχη της νέας, αλλά και της προηγούµενης διοίκησης, στη µη λειτουργία του Γραφείου Κίνησης και στους λανθασµένους χειρισµούς που έγιναν στο παρελθόν στην προµήθεια ανταλλακτικών και την επισκευή των απορριµµατοφόρων.

Παρ’ ότι τα τελευταία δώδεκα χρόνια ο δηµοτικός στόλος ενισχύθηκε µε 54 απορριµµατοφόρα και έντεκα τράκτορες, η έλλειψη συντονισµού σε ό,τι αφορά τις ελλείψεις σε ανταλλακτικά και αναλώσιµα και τις ανάγκες για επισκευή του κάθε οχήµατος βραχυκύκλωσε την Υπηρεσία Καθαριότητας. 

Υ.Γ.ΚΥΡΙΕ  ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.........ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ...... ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΧΡΗΜΑ......
ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΕΥΩΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου