"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Στα “χέρια” του ΝΑΤΟ οι επιχειρήσεις στη Λιβύη


Ύστερα από πολύημερες και επίπονες διαπραγματεύσεις το ΝΑΤΟ αναλαμβάνει τελικά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις...
 
Στα “χέρια” του ΝΑΤΟ οι επιχειρήσεις στη Λιβύη
 στη Λιβύη. Η γαλλική αντίδραση τελικά κάμφθηκε μπροστά στην αναγκαιότητα συνοχής της συμμαχίας και της ανάληψης συνολικότερης δράσης. Η γαλλική πλευρά που ανάλαβε το βάρος της εκκίνησης των επιχειρήσεων επιθυμούσε τη συνέχιση των επιχερήσεων υπό την ηγεσία της. Εππίσης κάμφθηκε και η αντίδραση της Τουρκίας για τις αεροπορικές επιδρομές. Οι σύμμαχοι επέμεν.αν στη συμμετοχή της Τουρκίας

Ο ΓΓ του NATO Άντερς Φο Ράσμουσεν ανακοίνωσε ότι επιτεύχθηκε συμφωνία αφού η Τουρκία --η οποία αντιτασσόταν σε ενδεχόμενες αεροπορικές επιδρομές με στόχο τον Μουάμαρ Καντάφι-- αποδέχθηκε τη μεταβίβαση της διοίκησης που ως τώρα είχαν οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία στο Σύμφωνο.


Χθες αντιαεροπορικά πυρά ακούστηκαν εκ νέου στην Τρίπολη και σημειώθηκαν εκρήξεις στην πρωτεύουσα και στην ανατολική συνοικία Ταζούρα. Συμμαχικά μαχητικά σφυροκόπησαν θέσεις των δυνάμεων που πρόσκεινται στον Καντάφι, αλλά δεν απέτρεψαν την είσοδο κυβερνητικών αρμάτων μάχης στην Μιζουράτα. Οι αρχές της Λιβύης υποστήριξαν ότι οι συμμαχικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί έχουν στοιχίσει τη ζωή περίπου 100 αμάχων ως τώρα.
Από την πλευρά του ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν είπε στο Συμβούλιο Ασφαλείας ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να καταδεικνύει ότι η Τρίπολη συμμορφώνεται με τις αποφάσεις του Οργανισμού. Ο ειδικός επιτετραμμένος του για τη Λιβύη προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν "πρόσθετα μέτρα" εάν η Τρίπολη δεν προχωρήσει άμεσα σε κατάπαυση του πυρός. Η Βρετανία θα φιλοξενήσει διεθνή διάσκεψη στο Λονδίνο την Τρίτη για να εξεταστεί η "πρόοδος" της στρατιωτικής επέμβασης στη Λιβύη.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου