"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ελεύθεροι σκοπευτές του Καντάφι ρίχνουν στο «ψαχνό»


Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι συζητήσεις στους κόλπους του ΝΑΤΟ, καθώς τα κράτη-μέλη απέτυχαν να συμφωνήσουν για το ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Λιβύη, σύμφωνα με διπλωμάτη του Οργανισμού.
Ο ίδιος διπλωμάτης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Δεν υπάρχει απόφαση για τίποτα», μετά από τρεις ημέρες συνεδριάσεων στις Βρυξέλλες.
Η πολεμική αεροπορία του Καντάφι «δεν υφίσταται πλέον ως αξιόμαχη δύναμη», δήλωσε νωρίτερα ο επικεφαλής των βρετανικών αεροπορικών δυνάμεων που επιχειρούν στη Λιβύη, Greg Bagwell.
«Έχουμε τις επίγειες λιβυκές δυνάμεις υπό συνεχή παρακολούθηση και προχωρούμε σε επιθέσεις όποτε απειλούν αμάχους», προσέθεσε κατά την επίσκεψή του σε βάση της RAF στη νότια Ιταλία.
Παράλληλα, δόθηκε το «πράσινο φως» για επιβολή ναυτικού εμπάργκο από το ΝΑΤΟ, διάρκειας 6 μηνών, στη Λιβύη.
Στο μεταξύ, η κατάπαυση του πυρός που ανακοινώθηκε χθες από τη λιβυκή κυβέρνηση δεν τηρείται από τις πιστές στον Καντάφι δυνάμεις.
Ελεύθεροι σκοπευτές που έβαλαν κατά του νοσοκομείου της Μιζουράτα, σκότωσαν τρεις ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους τρεις σοβαρά.
Η πόλη βρίσκεται στα χέρια των αντικαθεστωτικών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η μάχη για τη διατήρηση του ελέγχου της. Το νοσοκομείο έχει γεμίσει από τραυματίες, ανέφερε κάτοικος της πόλης στο πρακτορείο Reuters.
«Άρχισε πριν από μισή ώρα. Ελεύθεροι σκοπευτές (...) πυροβολούν το νοσοκομείο και οι δύο είσοδοί του δέχονται βαριά επίθεση. Κανείς δεν μπορεί να μπει ή να βγει. Έχουμε χάσει κάθε επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα. Το τελευταίο πράγμα που μάθαμε είναι ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά», δήλωσε ο κάτοικος.
Τους ισχυρισμούς του κατοίκου δεν έχει επιβεβαιώσει άλλη ανεξάρτητη πηγή ούτε έχουν σχολιάσει οι Λίβυοι αξιωματούχοι.
Νωρίτερα, ένας άλλος κάτοικος της Μιζουράτα δήλωσε ότι οι συμμαχικές αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί έπληξαν αεροπορική βάση των κυβερνητικών δυνάμεων νότια της πόλης, καθώς και ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές των δυνάμεων του καθεστώτος είχαν σκοτώσει άλλους δύο ανθρώπους στο κέντρο της πόλης.
Συνολικά 97 πτήσεις πραγματοποίησαν το τελευταίο 24ωρο τα συμμαχικά αεροσκάφη στη Λιβύη, τα οποία έπληξαν άρματα μάχης και συστοιχίες αντιαεροπορικών πυραύλων, ανακοινώθηκε από τις αμερικανικές δυνάμεις.

Την ίδια ώρα, το ΝΑΤΟ προχώρησε σε άσκηση σε βάση του στη βόρεια Ιταλία.
Οι αεροπορικές επιδρομές «συνεχίζουν να έχουν στόχο τα κέντρα διοίκησης, τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας και τα άρματα μάχης», προσέθεσε ο Αμερικανός εκπρόσωπος.

Σχετικά με το αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος F-15, το οποίο συνετρίβη ή πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση λόγω βλάβης κατά τους Αμερικανούς, αξιωματούχος ανακοίνωσε ότι βομβαρδίστηκαν τα συντρίμμια του.
Διευκρίνισε ότι τα συντρίμμια του αεροσκάφους βομβαρδίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας «ώστε να προληφθεί ότι υλικά από αυτό θα πάνε σε λάθος χέρια».
Το διμελές πλήρωμα του αεροσκάφους είναι σώο και αβλαβές. Πληροφορίες, όμως, βρετανικής εφημερίδας ανέφεραν χθες, ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης τους ενός από τους δύο πιλότους, έξι άμαχοι έχασαν τη ζωή τους.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου