"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

«Δεν θα ανεχτούμε παρεμπόδιση της παρέλασης»

lathrometanastes_1
Οι πολίτες των Χανίων προειδοποιούν την ΕΛΑΣ
Οι πολίτες αντιδρούν στις ακρότητες της αντεθνικής κομπανίας, της συμμαχίας δηλαδή νεοφιλελεύθερων, αριστεριστών και αντιεξουσιαστών και δραστηριοποιούνται. Με τις υπογραφές δεκάδων πολιτών της Κρήτης, απεστάλη εξώδικος επιστολή δια της νόμιμης οδού στον γενικό επιθεωρητή Κρήτης της ΕΛΑΣ, υποστράτηγο Παραβολιδάκη, ενόψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, με την οποία ζητείται η περιφρούρηση της ομαλής διεξαγωγής των εκδηλώσεων και της παρέλασης στα Χανιά, ενόψει της επετείου της 25ης Μαρτίου. Κι όλα αυτά, μετά από πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ότι πυρήνες αριστεριστών και αναρχικών της πόλης, συνεπικουρούμενοι από λαθρομετανάστες, ετοιμάζονται με ενέργειές τους να ματαιώσουν την παρέλαση στην πόλη.
Εξώδικος-καταπέλτης
Στην εξώδικο, οι πολίτες, αφού επισημαίνουν τι συνέβη στη διάρκεια των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου 2010 στα Χανιά, από «αλλογενείς και άτομα που κινούνται με αντεθνικά κίνητρα και σκοπούς, παρόντων των αστυνομικών αρχών», οι οποίες, όπως σημειώνεται, «κατά παράβαση καθήκοντος ουδέν έπραξαν προς αποτροπή της τοιαύτης βεβήλωσης», ενημερώνουν ότι:
«σε περίπτωση επανάληψης του γεγονότος κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2011, θεωρούμε ότι ο έχων την ευθύνη της διαφύλαξης της ομαλής διεξαγωγής της παρέλασης, υποχρεούται εκ καθήκοντος να αποτρέψει μια τέτοια βεβήλωση ή σε άλλη περίπτωση, να περιορίσει, ελέγξει ή και να συλλάβει τους επιχειρούντας αναρχικούς, αλλογενείς που ήθελαν επιδιώξει την βεβήλωση της παρέλασης.

Επιπλέον, στην περίπτωση που ο έχων την αρμοδιότητα δεν πράξει όσα ο νόμος επιβάλει και επιτρέψει, έστω και δια παραλείψεως ενεργειών, τη συγκέντρωση και δράση ανθελληνικών στοιχείων στο χώρο της παρέλασης, κάτω από οποιοδήποτε πρόσχημα, σας ενημερώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο, προκειμένου να λογοδοτήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη για τη διευκόλυνση αλλοτρίων και αναρχικών στη βεβήλωση εθνικών συμβόλων, συνέργια και παρεμπόδιση στρατιωτικής φάλαγγας, καθώς και παράβαση καθήκοντος, που κινείται στα όρια της συνεργασίας με ανθρώπους και ομάδες που επιδιώκουν τον περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας και του πολιτεύματος, σε βαθμό εσχάτης προδοσίας.
Σας ενημερώνουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, θα διενεργείται συνεχώς από εμάς βιντεοσκόπηση του χώρου, προκειμένου να καταγραφούν γεγονότα και πρόσωπα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως στοιχεία σε οποιαδήποτε νόμιμη εξέλιξη και ως εκ τούτου ζητούμε την παρουσία Εισαγγελέως στο χώρο της παρελάσεως.
Το παρών εξώδικο σας διαβιβάζεται ως προϊσταμένου του καθ’ ύλην αρμόδιου και κοινοποιείται στην Εισαγγελία Χανίων». 

Η παράβαση καθήκοντος θα σημάνει ποινικές διώξεις
Είναι πλέον σαφές, ότι τυχόν παράβαση καθήκοντος, όπως αυτή της 28ης Οκτωβρίου 2010 εκ μέρους της ΕΛΑΣ, θα σημάνει και την ποινική δίωξη των αρμοδίων, οι οποίοι σε πλείστες περιπτώσεις δεν έχουν πράξει το καθήκον τους (ίσως και κατόπιν σχετικών «οχλήσεων», σε κάθε περίπτωση όμως, παράνομων).
Η απόφαση των πολιτών της Κρήτης να περιφρουρήσουν τις παραδόσεις τους, σημαίνει την ανάληψη πρωτοβουλιών σε όλη τη χώρα, για την προστασία από την εξτρεμιστική δράση των εθνομηδενιστών, οι οποίοι προσπαθούν συστηματικά και δια της βίας, να αποχρωματίσουν θρησκευτικά και εθνικά τη χώρα. «Ο σταλινισμός», μας επισημαίνουν οι πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας για την περιφρούρηση των εκδηλώσεων, «δεν θα περάσει. Εμείς θα δώσουμε δυναμικό παρών, ώστε να μην επαναληφθούν όσα είδαμε στην πόλη την 28η Οκτωβρίου 2010. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».
Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου