"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Εγκληµα µε ραδιενέργεια στον Ειρηνικό

Ενα ελικόπτερο Sea Hawk του  αµερικανικού αεροπλανοφόρου  «Ρόναλντ Ρίγκαν» ξεφορτώνει εφόδια  για τους πρόσφυγες του σεισµού και  του τσουνάµι στην περιοχή Κεζενούµα  της επαρχίας Μιγιάγκι
Οι ιαπωνικές Αρχές ζήτησαν χθες να ενισχυθούν οι έλεγχοι στα ψάρια και τα θαλασσινά, καθώς ασυνήθιστα αυξηµένα επίπεδα ραδιενεργών ουσιών ανιχνεύτηκαν στο νερό της θάλασσας κοντά στον πυρηνικό σταθµό της Φουκουσίµα. Στο µεταξύ, η έκλυση ραδιενέργειας συνεχίστηκε χθες χωρίς οι επιστήµονες να µπορέσουν να εντοπίσουν την ακριβή πηγή της· και µικροσκοπικά ίχνη ραδιενεργών σωµατιδίων,τα οποία πιστεύεται ότι προέρχονται από τη Φουκουσίµα, ανιχνεύθηκαν ώς την Ισλανδία.

Τόνοι θαλασσινού νερού χρησιµοποιήθηκαν για να ψυχθούν οι αντιδραστήρες και πολλοί εµπειρογνώµονες αναρωτιούνται τι συνέβη µε το νερό αυτό. «Πρόκειται για ραδιενεργό απόβλητο. Μήπως απλώς το άφησαν να χυθεί και πάλι στη θάλασσα;», λέειο Νατζµεντίν Μεσκάτι του Πανεπιστηµίου τηςΝότιας Καλιφόρνιας. Ιάπωνες αξιωµατούχοι παραδέχθηκαν ότι ποσότητες αυτού του νερού χύθηκαν και πάλι στη θάλασσα.

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ εκπρόσωπος Γιούκιο Εντάνο δήλωσε πως τα επίπεδα ραδιενέργειας στο νερό της θάλασσας ήταν υψηλότερα από τα επίπεδα ασφαλείας, υπογράµµισε όµως ότι «εξακολουθούν να είναι ασφαλή, ακόµη κι αν πίνει κανείς θαλασσινό νερό για έναν χρόνο». Το επίπεδο της ραδιενεργού ιωδίνης σε δείγµατα θαλασσινού νερού ήταν 126,7 φορέςυψηλότερο από το επιτρεπόµενο όριο και το καίσιο ήταν 24,8φορές περισσότερο. «Βεβαίως, αν αυτό συνεχιστεί για µεγάλο χρονικό διάστηµα, θα υπάρξουν επιπτώσεις», παραδέχθηκε ο Εντάνο.

Η ∆ιεθνής Υπηρεσία Ατοµικής Ενέργειας (IAEA) ανακοίνωσε χθες πως ανησυχεί επειδή δεν έχει λάβει από την Ιαπωνία ορισµένες πληροφορίες για τον πυρηνικό σταθµό που αντιµετωπίζει πρόβληµα στη Φουκουσίµα και υπογράµµισε πως η συνολική κατάσταση παραµένει «πολύ σοβαρή».Αργότερα ανακοίνωσε πως ραδιενέργεια εξακολουθεί να εκλύεται από τον σταθµό, χωρίς να γνωρίζει ποια ακριβώς είναι η πηγή της. Παρά τις ελπίδες για πρόοδο, καθώς κατέστη δυνατό να συνδεθούν καλώδια ηλεκτροδότησης και στους έξι αντιδραστήρες και να λειτουργήσουν οι αντλίες σε έναν απ’ αυτούς, η Ηλεκτρική Εταιρεία του Τόκιο (Tokyo Electric Company, Tepco) που εκµεταλλεύεται το σταθµό ανακοίνωσε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να σταθεροποιήσει τους αντιδραστήρες. Και λίγο αργότερα καπνός και ατµός εθεάθη να υψώνεται από τους δύο πιο απειλητικούς, τους 2 και 3. Ενας αντιπρόεδρος της Tepco, ο ΣακάεΜούτο, είπε επίσης ότι ανησυχίες δηµιουργεί τώρα και ο πυρήνας του αντιδραστήρα 1,καθώς η θερµοκρασία του είχε φτάσει χθες τους 380 - 390 βαθµούς Κελσίου, ενώ είναι κατασκευασµένος να λειτουργεί στους 302 βαθµούς. Ο αντιδραστήρας1 είναι ο παλαιότερος του σταθµού και, σύµφωνα µε τους «ΝιουΓιορκ Τάιµς», µόλις έναν µήνα πριν από τον σεισµό και το τσουνάµι κυβερνητικοί εµπειρογνώµονες είχαν εγκρίνει να παραταθεί η ζωή του για 10 χρόνια, παρά τις προειδοποιήσεις ότι δεν είναι ασφαλής επειδή παρατήρησαν κόπωση των µετάλλων στις ντιζελοκίνητες γεννήτριες πουτροφοδοτούσαν τις αντλίες του – τις ίδιες που τέθηκαν εκτός µάχηςαπό το τσουνάµι, µε αποτέλεσµα να σταµατήσει η λειτουργία τού ζωτικής σηµασίας συστήµατος ψύξης του αντιδραστήρα.

Ενα άλλο από τα σφάλµατα που εντοπίζονται κατόπιν εορτής, σύµφωνα µε το Ρόιτερς, είναι ότι στον σταθµό της Φουκουσίµα αποθηκευτηκε  περισσότερο ουράνιο απ’ όσο ήταν σχεδιασµένος να αποθηκεύει, ενώ επανειληµµένα κατά την τελευταία δεκαετία ο σταθµός είχε αποφύγει υποχρεωτικούς ελέγχους ασφαλείας.

Ιχνη ιωδίνης-131, κάτω από τα όρια που θεωρούνται ανησυχητικά για την ανθρώπινη υγεία, ανακαλύφθηκαν σε φίλτρο αέρα ενός κέντρου παρακολούθησης της ραδιενέργειας στο Ρέικιαβικ. Οι επιστήµονες του κέντρου πιστεύουνότι τα ίχνη αυτά έρχονται από την Ιαπωνία και πως πρόκειται για τον πρώτο εντοπισµό ραδιενέργειας από την Ιαπωνία στην Ευρώπη. Η ιωδίνη-131, η οποία σε υψηλές δόσεις είναι καρκινογόνος,µολύνει προϊόντα όπως το γάλα και τα λαχανικά. «Στην Ευρώπη δεν υπάρχει ανησυχία για την ανθρώπινη υγεία, δήλωσε ο Σιγκούρντουρ Εµίλ Πάλσον, διευθυντής στην Ισλανδική Αρχή Ασφάλειας από τη Ραδιενέργεια (IRSA). «Από πλευράς υγείας, το θέµα είναι η Ιαπωνία».

Υψηλές συγκεντρώσεις ιωδίνης και καισίου ανιχνεύτηκαν στο θαλασσινό νερό
9.199
έχουν φτάσει οι νεκροί από τον σεισµό και το τσουνάµι. Εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη 13.786
ανθρώπων. Συνολικά 263.915 άνθρωποι ζουν σε καταφύγια.
Τουλάχιστον 14.722
κτίρια καταστράφηκαν εντελώς
Φόβος
«∆εν εµπιστευόµαστε τις ανακοινώσεις για τα επίπεδα ραδιενέργειας. Ο κόσµος θα ακούει Φουκουσίµα και δεν θα αγοράζει τίποτα από εκεί», υποστηρίζει 79χρονος «πρόσφυγας της ραδιενέργειας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου