"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Δεύτερη έκρηξη συγκλονίζει την ΆγκυραΣυναγερμός έχει σημάνει στις υπηρεσίες ασφαλείας της Άγκυρας μετά και την δεύτερη έκρηξη που σημειώθηκε στις 20: 00 το βράδυ στην βιομηχανική ζώνη της τουρκικής πρωτεύουσας.

Ο πρώτος απολογισμός από τη δεύτερη έκρηξη είναι 5 νεκροί που προστίθενται στους επτά νεκρούς της έκρηξης που συγκλόνισε την Άγκυρα το πρωί της Πέμπτης. Κυβερνητικοί κύκλοι καθώς και τηλεοπτικοί σταθμοί που πρόσκειται στην κυβέρνηση Ερντογάν μιλούν ήδη για ενδεχόμενο προβοκάτσιας και συνδέουν τις εκρήξεις με τις πολύ πρόσφατες θέσεις του πρωθυπουργού της Τουρκίας για τις εξελίξεις στην Αίγυπτο.

Την Πέμπτη το μεσημέρι σημειώθηκαν σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στο κέντρο της Άγκυρας με αφορμή νόμο για τα εργασιακά που έφερε η κυβέρνηση Ερντογάν στη Βουλή.

Εντωμεταξύ Κουρδικές οργανώσεις σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ερντογάν για το αιγυπτιακό ζήτημα δήλωναν το βράδυ της Τετάρτης « αυτά τα περί δημοκρατίας και δημοκρατικών διαδικασιών ας έρθει να τα πει σε εμάς τους Κούρδους ο πρωθυπουργός της Τουρκίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου