"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Εξι τραυματίες σε συμπλοκή για... γάλα μωρού!

Εξι τραυματίες σε συμπλοκή για... γάλα μωρού!
Η ανασφάλεια για την ποιότητα των κινεζικών προϊόντων οδηγεί τους πολίτες σε εκδρομές στο Χονγκ Κονγκ, όπου τα καταστήματα έχουν βάλει... πλαφόν στον αριθμό συσκευασιών που πωλούν, με εκρηκτικά αποτελέσματα.
Την Πέμπτη σε σούπερ μάρκετ της πόλης η αστυνομία αντιμετώπισε συμπλοκή πελατών, με μήλο της έριδος εισαγόμενες κονσέρβες βρεφικού γάλακτος σε σκόνη.


Δύο άτομα ξεκίνησαν την αψιμαχία που άφησε έναν με τραύμα στο κεφάλι, ενώ σε άλλους πέντε παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες.
Το κατάστημα είχε πλαφόν τις τρεις συσκευασίες ανά πελάτη, γεγονός που προκάλεσε και την σύγκρουση μεταξύ επίδοξων αγοραστών.
Οι εισαγωγείς βρεφικών τροφών στην ηπειρωτική Κίνα θησαυρίζουν, καθώς οι τιμές στην αγορά είναι διπλάσιες από τις αντίστοιχες του Χονγκ Κονγκ. Ετσι πολλοί πραγματοποιούν ταξίδια στην πρώην βρετανική αποικία για να συγκεντρώσουν προμήθειες.
Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν μόνο σε μία από τις υποθέσεις νοθείας βρεφικών τροφών, έξι βρέφη είχαν χάσει τη ζωή τους και πάνω από 300.000 είχαν υποστεί βλάβες από γάλα σε σκόνη μολυσμένο με μελαμίνη, το 2008.

Η ουσία αυτή συγκαλύπτει την μειωμένη περιεκτικότητα του γάλακτος, λόγω των πρωτεϊνών που περιέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου