"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Κόντρα στη σκιά της Υπατίας

Κόντρα στη σκιά της Υπατίας

Στείλαμε μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν εκβιάζεται σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών σχετικά με τη λύση του ζητήματος της Υπατίας, χαρακτηρίζοντας όμως προκλητικούς τους πανηγυρισμούς των μεταναστών, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες αναμένουν την επιστροφή όλων των νοσηλευόμενων απεργών πείνας και σχεδιάζουν πορεία «νίκης» στο κέντρο της Αθήνας. 

Το μήνυμα που έστειλε η κυβέρνηση είναι ότι η Ελλάδα δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς, δεν δίνει άδειες παραμονής, υποστήριξε σήμερα (Real Fm) o υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος χαρακτήρισε τους πανηγυρισμούς των απεργών πείνας ως «προκλητική και ψεύτικη επικοινωνιακή συμπεριφορά», καθώς ήταν εκείνοι ήταν που υποχώρησαν από το μοναδικό τους αίτημα.
Η κυβέρνηση πέτυχε, μετά από 45 ημέρες, να εγκαταλείψουν οι απεργοί πείνας το μοναδικό τους αίτημα, το οποίο ήταν να λάβουν την άδεια παραμονής, υποστήριξε ο κ. Ραγκούσης. «Το γεγονός ότι πετύχαμε και να σταματήσουν την απεργία πείνας και να υπάρχει κοινωνική ηρεμία και ταυτόχρονα να μην υποχωρήσουμε, αποτελεί τρίπτυχο επίτευξης στόχων», σημείωσε.
Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως ουδέποτε η κυβέρνηση δεσμεύθηκε ότι το περιθώριο παραμονής στη χώρα για την υποβολή αιτήματος για άδεια παραμονής θα μειωθεί από τα 12 σε 8 χρόνια, την ίδια στιγμή πάντως που η υφυπουργός Εργασίας Αννα Νταλάρα έκανε ξεκάθαρη αναφορά (ΝΕΤ) στην εν λόγω ρύθμιση.
«Ουδέποτε η κυβέρνηση είπε ότι θα μειωθεί ο χρονικός προσδιορισμός στα 8 χρόνια», είπε ο κ. Ραγκούσης, και ξεκαθάρισε ότι η διαδικασία η οποία ακολουθείται και θα συνεχίσει να ισχύει, ακόμη και αν μειωθεί από τα 12 χρόνια, είναι να υποβάλει πάντα ο παράνομος μετανάστης αίτηση, με την οποία θα ζητά προτάσσοντας εξαιρετικούς λόγους, άδεια παραμονής.
Ταπεινωτική η απόφαση λέει η ΝΔ
«Ταπεινωτική» χαρακτήρισε την απόφαση της κυβέρνησης για τους μετανάστες της Υπατίας ο Γιάννης Μιχελάκης, επισημαίνοντας πως το ΠΑΣΟΚ «υπέκυψε σε εκβιασμούς».

«Ακόμα η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει τι έχει πει, τι έχουν υποσχεθεί στους λαθρομετανάστες. Ας ξεκαθαρίσουν στον ελληνικό λαό τι έχουν κάνει για να καταλάβουμε. Είναι μια ταπεινωτική για την ελληνική πολιτεία απόφαση. Η κυβέρνηση έχει υποκύψει στα αιτήματα και όλα αυτά σε μια κρίσιμη στιγμή όπου η Βόρειος Αφρική ταράσσεται από γεγονότα, κάτι που μπορεί να έχει επιπτώσεις στο θέμα της λαθρομετανάστευσης» δήλωσε ο κ. Μιχελάκης.

Αλέκα Παπαρήγα: «Όχι» στην ποινικοποίηση
«Από την αρχή είχαμε ορισμένες επιφυλάξεις με όλο τον τρόπο που οργανώθηκε αυτή η υπόθεση που κατά κάποιο τρόπο προκαλούσε πρόσθετες δυσκολίες, όχι ο αγώνας για τους μετανάστες. Παρ' όλα αυτά εμείς δεν πάψαμε ούτε ένα λεπτό να είμαστε υπέρ των μεταναστών», σχολίασε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ εκτιμώντας πως η κυβέρνηση μπορούσε να αξιοποιήσει πολύ νωρίτερα τα νομικά όπλα που είχε στη διάθεσή της».
«Όλος ο τσαμπουκάς της κυβέρνησης εξαντλήθηκε σε φαρμακοποιούς, γιατρούς, αγρότες, φορτηγατζήδες και οδηγούς λεωφορείων», παρατήρησε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι η υπόθεση έληξε κατόπιν έντιμου συμβιβασμού.
ΣΥΡΙΖΑ: Εντιμος συμβιβασμός
«Ο αγώνας στην Υπατία έληξε με ένα έντιμο συμβιβασμό. Κέρδισε η κοινή λογική και ο ανθρωπισμός. Έχασε η μισαλλοδοξία και η αδιαλλαξία», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Δημ. Συμμαχία: Ανοιξαν τον ασκό του Αιόλου
Η κυβέρνηση σύρθηκε σε διαπραγμάτευση με αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν τον ανθρωπινο πόνο, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Γιάννης Οικονόμου, για την κατάληξη της υπόθεσης με τους μετανάστες της Υπατίας, εκτιμώντας ότι με τους χειρισμούς της η κυβέρνηση άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στο μεταναστευτικό.
«Έπειτα από σωρεία κακών χειρισμών και προκλητική ανοχή στην ανομία, η κυβέρνηση σύρθηκε σε μια διαπραγμάτευση με εκείνους που εκμεταλλεύτηκαν τον ανθρώπινο πόνο και έβαλαν μπροστά τους μετανάστες, παίζοντας ακόμη και με τη ζωή τους
ethnos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου