"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ο εκπρόσωπος του "Δεν πληρώνω" ταπώνει τον Πρωτόπαπα


Πολύ καλή παρουσία είχε ο εκπρόσωπος του κινήματος «Δεν πληρώνω» , γιατρός Β. Παπαδόπουλος στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. (Δείτε το βίντεο). Ηταν σαφής, κατανοητός, και χωρίς ούτε ψήγμα «ξύλινης γλώσσας» έκανε τον παρευρισκόμενο πρώην εργατοπατέρα  Πρωτόπαπα, να χάσει την ψυχραιμία του και αντιδρώντας σπασμωδικά, διακόπτοντας τον να προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει την συζήτηση.
Το μόνο που κατόρθωσε, φυσικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ήταν να εκδηλώσει την αμηχανία του και τον τρόμο που διακατέχει τον κυβερνητικό κοινοβουλευτικό λόχο γιατί το κίνημα ανυπακοής, διευρύνεται, παίρνει μαζικά χαρακτηριστικά και αφού δεν είναι κομματικά ελεγχόμενο δεν είναι εύκολο να εκφυλιστεί.

Από: va8ikokkino

1 σχόλιο: