"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Έκλεισε το ένα στα τρία καταστήματα στην Σταδίου


Δραματικά είναι τα αποτελέσματα στο ελληνικό εμπόριο λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και του παρεμπορίου.
Σύμφωνα με έρευνα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, ένα στα τρία καταστήματα στην οδό Σταδίου έχουν κλείσει το τελευταίο διάστημα, ενώ σε επίσης εμπορικούς δρόμους (όπως η οδός Ακαδημίας) έχουν βάλει λουκέτο ένα στα τέσσερα καταστήματα.
Ταυτόχρονα, έξι δισ. ευρώ χάνει η χώρα μας ετησίως από το παρεμπόριο, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.
Ο πρόεδρός του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος ανέφερε ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις χάνουν 25 δισ. ευρώ σε ρευστότητα το χρόνο από το παρεμπόριο, ενώ το σύνολο των κατασχεθέντων προϊόντων ξεπέρασε το 2009 το 20% επί του συνόλου των κατασχεθέντων προϊόντων της Ευρώπης.
Σύμφωνα με τον κ. Μίχαλο, μεγάλες εταιρείες που πλήττονται από την δράση των κυκλωμάτων του παρεμπορίου έχουν προσλάβει ακόμα και ντεντέκτιβ, προκειμένου να εντοπίζουν αποθήκες με προϊόντα παρεμπορίου.
Τέλος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ γνωστοποίησε ότι αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου