"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Μέρκελ: πουλήστε κρατική περιουσία για να μειώσουμε τα επιτόκια




Νέος, ωμός εκβιασμός λίγο πριν από τη Μέρκελ η οποία μιλώντας στους βουλευτές της στο Βερολίνο είπε ότι η Γερμανία μπορεί να συμφωνήσει για μείωση του επιτοκίου του δανείου της Ελλάδας, αρκεί αυτή να συναινέσει σε πώληση κρατικής περιουσίας.
Οπως όλα δείχνουν, ακόμη και τα αυτονόητα, δηλαδή το χαμηλότερο επιτόκιο προκειμένου η χώρα να μην χρεοκοπήσει, δεν γίνεται δεκτό από τους Ευρωπαίους. Η Μέρκελ ουσιαστικά μας είπε ότι πρέπει να ξεχάσουμε μια ευνοϊκή ρύθμιση εκτός κι αν “κατεβάσουμε τα παντελόνια”. Να πουλήσουμε δηλαδή εταιρείες του Δημοσίου, να συμφωνήσουμε να πουληθούν νησιά και εκτάσεις φιλέτα προκειμένου να επωφεληθούν τα αρπακτικά του real estate που καραδοκούν στο εξωτερικό για να πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί ακίνητα του ελληνικού κράτους.
Κάτω από την πίεση της χρεοκοπίας είναι δεδομένο ότι η κυβέρνηση θα υποχωρήσει και θα αναγκαστεί να πουλήσει ακίνητα, όπως το Ελληνικό. Ετσι, η Γερμανίδα Καγκελάριος “απαντά” στον Γ. Παπανδρέου ο οποίος είχε πομπωδώς δεσμευτεί ότι η μη πώληση κρατικής περιουσίας θα γίνει και νόμος του κράτους.
Για να δούμε τώρα αν αύριο, μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ελληνας πρωθυπουργός θα βάλει τις κόκκινες γραμμές για τις οποίες έλεγε στη συνάντησή του με τους πολιτικούς αρχηγούς. Διότι ο εκβιασμός να πουλήσουμε τα υπάρχοντά μας, όπως προκρίνει η Μέρκελ, είναι ξεκάθαρη κόκκινη γραμμή.
Θα τολμήσει να τραβήξει το πιστόλι ο κ. Παπανδρέου ή το ξέχασε στην Αθήνα;
Σε μουδιασμένο κλίμα και χωρίς να εξασφαλίζει κάτι απτό και συγκεκριμένο για την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε εξάλλου σήμερα  η συνάντηση του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, στο Παρίσι.
Επιβεβαιώνεται πλέον ότι οι διαπραγματεύσεις στη Σύνοδο Κορυφής της Παρασκευής θα είναι ιδιαίτερα σκληρές, χωρίς τίποτα να θεωρείται δεδομένο και εξασφαλισμένο.
Ενδεικτικές προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά τη συνάντηση: «Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και θα είναι δύσκολη και σκληρή» είπε.
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου