"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η άλλη πλευρά του λόφου: Τα γεγονότα της Λιβύης είναι σικέ;




Σε συνέντευξή του στο  Russia Today, ο πολεμικός ανταποκριτής Keith Harmon Snow εξηγεί πως κατά τη γνώμη του, η μεροληπτική ειδησεογραφική κάλυψη των συγκρούσεων στη Λιβύη, δεν είναι παρά μια επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου του αμερικανικού Πενταγώνου. Και αυτό, λέει, είναι ιδιαίτερα εμφανές στο CNN.
Το 2000, ο Alexander Cockburn είχε γράψει για τη Δ/νση Ψυχολογικού Πολέμου του Πενταγώνου, που είχε ως έδρα της το Fort Bragg στη Βόρεια Καρολίνα, και που έθετε σε εφαρμογή τέτοιου είδους επιχειρήσεις, μέσω των κεντρικών εγκαταστάσεων του CNN στην Ατλάντα!
Όπως είχε εκμυστηρευθεί στον Cockburn ο Ολλανδός δημοσιογράφος Abe de Vries:«Ο αμερικανικός στρατός, η διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων, και το προσωπικό του CNN, μου είχαν επιβεβαιώσει ότι ο στρατός ενεπλέκετο στη παραγωγή ειδήσεων στα δημοσιογραφικά γραφεία του CNN.  Το βρήκα εκπληκτικό. Βέβαια, το CNN επέμενε ότι οι στρατιωτικοί δεν αποφάσιζαν για τι οτιδήποτε, ούτε έγραφαν κάτι. Αλλά τι να πουν; Μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και όχι. Το θέμα είναι ότι είναι απαράδεκτο ένας σοβαρός ειδησεογραφικός οργανισμός, να έχει τέτοιου είδους σχέση με το στρατό. Και το πιο εκπληκτικό είναι ότι η όλη ιστορία κουκουλώθηκε παντελώς από όλα τα ΜΜΕ. Κανένα μέσο δεν το ανέφερε, ούτε το Reuters, ούτε το  AP».

Ασφαλώς και δεν το ανέφεραν. Κι αυτό επειδή το Reuters, το AP, και όλοι οι υπόλοιποι, είναι μέρος αυτής της μακροχρόνιας σε διάρκεια επιχείρησης της CIA, που ελέγχει τα μεγάλα ΜΜΕ.
Όσο για τον κορυφαίο δημοσιογράφο του CNN Anderson Cooper, εκτός του ότι είναι τρισέγγονο του Cornelius Vanderbilt, είναι και εκπαιδευμένος πράκτορας  της CIA.
Ο Snow μας θυμίζει όλες τις ανθρωπιστικές κρίσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, και ειδικά στην Αφρική, αλλά που οι ΗΠΑ αγνοούν επιδεικτικά, την ίδια ώρα που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους κατσαπλιάδες «μαχητές της ελευθερίας» στη Λιβύη.
Η αμερικανική κυβέρνηση, σε συνεργασία με τα υποτακτικά ΜΜΕ χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο (μαχητές της ελευθερίας) συχνά, για να περιγράψουν ομάδες όπως τους Αφγανούς Μουτζαχεντίν (που αργότερα μεταμορφώθηκαν σε Αλ Κάιντα και Ταλιμπάν), ή τους Κόντρας στη Νικαράγουα. Και οι δυο αυτές ομάδες ήταν όμως επιχειρήσεις της CIA.

Η προπαρασκευή και ο προϊδεασμός για μια πλήρους κλίμακας εισβολή στη Λιβύη, μας θυμίζει τις αντίστοιχες προετοιμασίες των νεοσυντηρητικών που οδήγησαν στην εισβολή στο Ιράκ.
Τα ΜΜΕ παίζουν και πάλι το ρόλο τους στο να δαιμονοποιούν τον Καντάφι, όπως είχαν κάνει τότε και με τον Σαντάμ, ο οποίος τελικά οδηγήθηκε στην αγχόνη, ως αμοιβή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στη CIA.
Δεν είναι μόνο το λιβυκό πετρέλαιο που οι ιθύνοντες της παγκοσμιοποίησης έχουν βάλει στο μάτι. Στη πραγματικότητα, αυτό παίζει μικρό ρόλο. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να αποσταθεροποιηθεί η Μέση Ανατολή, και ειδικά η Σαουδική Αραβία, ώστε να μπει η παγκόσμια οικονομία  σε μια θανατηφόρα περιδίνηση.
Με το πετρέλαιο να κοστίζει $200 το βαρέλι, η παγκόσμια οικονομία θα πληγεί ανεπανόρθωτα, και σε βαθμό καταστροφής. Για τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης όμως, η τάξη αναδύεται μέσα από το χάος. Καταστρέφοντας την οικονομία, η οποία βασίζεται στο πετρέλαιο, μπορούν να προχωρήσουν στην εφαρμογή του σχεδίου τους για επιβολή μιας παγκόσμιας αυταρχικής κυβέρνησης, που θα συνοδεύεται από έναν αστυνομικό έλεγχο υψηλής τεχνολογίας.
Το τσιράκι των παγκοσμιοποιητών, και διάσημος εγκληματίας πολέμου Henry Kissinger, στενός συνεργάτης των Rockefeller, και συνδαιτυμόνας της Λέσχης Bilderberger, το είχε πει πολύ ξεκάθαρα, όταν είπε πως αν βρεθεί ενώπιον μιας  σωστής κρίσης, ο Αμερικανικός λαός θα ικετεύει να υποδουλωθεί.
Αν η βενζίνη πιάσει τα $6 το γαλόνι στις ΗΠΑ, τότε οι μεθοδευμένες από κάποιους συνέπειες σε ολόκληρη την οικονομία, θα είναι αυτή ακριβώς η σωστή κρίση, που κατά τον Kissinger χρειάζεται για να υποδουλωθούμε.

S.A.-Prison Planet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου