"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Δυσαρεστημένοι οι Αμερικανοί με την πορεία των ΗΠΑ


Οι ΗΠΑ «έχουν πάρει λάθος δρόμο» λένε οι περισσότεροι Αμερικανοί, σύμφωνα με δημοσκόπηση του πρακτορείου Reuters και του ινστιτούτου Ipsos.
Το 64% των Αμερικανών έχει αρνητική άποψη για την πορεία της χώρας.
Πρόκειται για την πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2009, όταν ανέλαβε την προεδρία ο Μπαράκ Ομπάμα, που καταγράφεται σε δημοσκόπηση τόσο μεγάλο ποσοστό δυσαρέσκειας.
Η δημοτικότητα του Ομπάμα μειώθηκε και αυτή, ασήμαντα στο σύνολο, αρκετά όμως μεταξύ των ανεξάρτητων ψηφοφόρων, τη στήριξη των οποίων θα χρειαστεί για την επανεκλογή του, το 2012.
Αναλυτές υποστηρίζουν ότι τα αρνητικά αποτελέσματα της δημοσκόπησης σχετίζονται με την αύξηση στις τιμές των καυσίμων που σημειώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, εξαιτίας της αναταραχής στη Βόρεια Αφρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου