"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Πολεμικός πυρετός – Σε επιφυλακή η Σαουδική Αραβία – Φήμες για τουρκική επίθεση σε Συρία!!!




Η Σαουδική Αραβία έθεσε τις ένοπλες δυνάμεις της σε ύψιστο επίπεδο
ετοιμότητας Σύμφωνα με πληροφορίες ο σαουδαραβικός Στρατός έχει τεθεί σε επίπεδο συναγερμού 1, το οποίο σύμφωνα με την κωδικοποίηση του υπουργείου Άμυνας της χώρας σημαίνει «επικείμενο πόλεμο».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εθνική Φρουρά της χώρας, οι ταξιαρχίες του Στρατού και οι αεροπορικές δυνάμεις διατάχθηκαν να βρίσκονται στο μέγιστο επίπεδο συναγερμού από το βράδυ της 27ης Ιουνίου 

Το υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας διέταξε επίσης τις δυνάμεις που έχει στο δυναμικό της να βρίσκονται επίσης στο μέγιστο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας ξεκινώντας από σήμερα στις 7 π.μ. Η ετοιμότητα των στρατευμάτων της Σ. Αραβίας έχει να κάνει με μετακινήσεις στρατευμάτων κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία. 

Των πληροφοριών για μέγιστη ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων της Σαουδικής Αραβίας είχαν προηγηθεί φήμες ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν είχε ειδοποιήσει το Ριάντ ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε προσβολή συριακών στρατευμάτων σε αντίποινα της κατάρριψης του τουρκικού RF-4E. 

Μάλιστα ο Τούρκος πρωθυπουργός άφησε να εννοηθεί πως η επίθεση θα πραγματοποιηθεί κοντά στην ημερομηνία της συνάντησης των μελών του ΣΑ του ΟΗΕ στη Γενεύη όπου και θα συζητηθεί το θέμα της κρίσης στη Συρία. 

Η συνάντηση της Γενευής θα περιλαμβάνει και τη Ρωσία όπως και την Κίνα ώς μόνιμα μέλη του ΣΑ αλλά δεν έχουν προσκληθεί άλλοι βασικοί "παίχτες" της περιοχής όπως είναι η Σαουδική Αραβία και το Ιράν. Το γεγονός αυτό έχει εκνευρίσει ιδιαίτερα το καθεστώς στο Ριάντ. 

Παράλληλα η Τουρκία στέλνει συνεχώς ενισχύσεις στα σύνορα με τη Συρία και μάλιστα αναβαθμισμένες ποιοτικά με την αποστολή αρμάτων μάχης Μ60Τ της εκσυγχρονισμένης έκδοσης Sabra MkIII τα οποία διαθέτουν το πυροβόλο των 120 χλστ. 
http://300-gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου