"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Οι ΗΠΑ εκκενώνουν την πρεσβεία τους στην Κένυα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προειδοποίησαν και πάλι για άμεση απειλή επίθεσης στην Κένυα, αυτή τη φορά εναντίον της τουριστικής πόλης Μομπάσα, στα παράλια της χώρας, και ζήτησαν από όλο "το αμερικανικό κυβερνητικό προσωπικό" να εγκαταλείψει την πόλη, ανακοίνωσε σήμερα η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ναϊρόμπι.
"Η αμερικανική πρεσβεία στην Κένυα έλαβε πληροφορίες για άμεση απειλή τρομοκρατικής επίθεσης στη Μομπάσα", επισημαίνεται σε μήνυμα που έστειλε η πρεσβεία στους αμερικανούς πολίτες στην Κένυα.
"Όλες οι μετακινήσεις αμερικανών κυβερνητικών αξιωματούχων προς την Μομπάσα ματαιώνονται μέχρι την 1η Ιουλίου", υπογραμμίζεται στο μήνυμα.

Λίγο νωρίτερα, η αστυνομία της Κένυας ανακοίνωσε πως συνέλαβε δύο Ιρανούς για τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι ανήκουν σε τρομοκρατικό πυρήνα, που σχεδίαζε επιθέσεις εναντίον της πρωτεύουσας Ναϊρόμπι και της παραλιακής πόλης Μομπάσα.
 http://www.onair24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου