"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Εθνική πολιτική ή εθνική ντροπή;


Η Ειδ.Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ.Λινού με εγκύκλιο που εξέδωσε, απαγορεύει τις εγγραφές και μετεγγραφές στα Λύκεια της Γερμανίας. Προσπαθεί με αυτό το τρόπο να βάλει σε εφαρμογή τον κατάπτυστο νόμο 4027/2011, που ψήφισε η τελευταία Κυβέρνηση τον Νοέμβρη του 2011 και ο οποίος στην ουσία, οδηγεί τα ελληνικά σχολεία στο κλείσιμο.

Πρόκειται για τον επιθανάτιο ρόγχο μιας γενικότερα παραπαίουσας πολιτικής που προεκλογικά θέλει να εκδικείται και να θυμίζει ότι είναι ακόμη εδώ.Ίσως,επειδή,τα αεροπλάνα με τους μεταφερόμενους ψηφοφόρους δεν έφυγαν ούτε πρόκειται να φύγουν για την Ελλάδα.


Αντ΄αυτών όμως έφυγαν και φεύγουν από μόνοι τους συνειδητοί ψηφοφόροι της ξεχασμένης ομογένειας που σε αυτές τις εκλογές θα ανατρέψουν αυτή την πολιτική.


Την ελληνόγλωσση εκπαίδευση,την έχει ανάγκη,περισσότερο από ποτέ,σήμερα η ομογένεια,σήμερα που έχει κατακλύσει την Γερμανία ένα νέο ρεύμα μετανάστευσης και αυτό συνέπεια της συγκεκριμένης πολιτικής.


Αποτελεί Εθνική Ντροπή και όχι Εθνική Πολιτική αυτή η εγκύκλιος που εστάλη στα Συντονιστικά Γραφεία.


Γνωρίζουν ολοι εκει κάτω στην Πατρίδα ότι ,επιτέλους ,είμαστε και εμείς εδώ;

 
Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί της Βάδης Βυρτεμβέργης


Το έγγραφο σχετικά με τις μετεγγραφές στα ελληνικά Λύκεια της Γερμανίας που εξέδωσε  η Ειδική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας  Αθηνά Λινού, το οποίο ορίζει τα εξής:



karditsas.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου