"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΟΤΑΝ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΣ.....ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

 
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΛΟΥ;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΕ ΑΡΣΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ;
ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ;

 
Η πρωτοπόρος στην αναγνώριση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Δανία υιοθέτησε νόμο ο οποίος επιτρέπει σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια να παντρεύονται και με θρησκευτικό γάμο. Ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ από τις 15 Ιουνίου. 

ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Ο νόμος, τον οποίον παρουσίασε η κεντροαριστερή κυβέρνηση της χώρας, πέρασε με 85 ψήφους υπέρ, 24 κατά και δύο αποχές στην αποτελούμενη από 179 έδρες Βουλή.
Αρκεί να το αποδέχεται ο ιερέας που θα τελέσει το μυστήριο, δηλαδή να μην έχει συνειδησιακές επιφυλάξεις.
Η Δανία ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που επέτρεψε το λεγόμενο «συμβόλαιο κοινωνικής συμβίωσης» μεταξύ γκέι, το 1989.
Αργότερα, οι θρησκευόμενοι γκέι πολίτες της μπορούσαν να συμμετέχουν σε συμβολική τελετή ευλογίας της σχέσης τους από ιερείς της Ευαγγελικής Λουθηρανικής Εκκλησίας, αλλά μόλις τώρα αποκτούν το δικαίωμα ενός κανονικού και με πλήρη δικαιώματα θρησκευτικού γάμου.
Το 2009, το κράτος νομιμοποίησε και την υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια ομοφυλόφιλων.
«Εδραιώνεται η ισότητα ανάμεσα σε ζευγάρια διαφορετικού φύλλου και σε ζευγάρια του ίδιου φύλλου. Εγινε ένα μεγάλο βήμα» δήλωσε μετά την ψηφοφορία η Μανού Σαρέεν, υπουργός Εκκλησιαστικών Υποθέσεων.
Ολα τα κοινοβουλευτικά κόμματα υπερψήφισαν το νόμο εκτός από το δεξιό εθνικιστικό Κόμμα του Λαού της Δανίας, το οποίο εκτιμά ότι «ως θρησκευτικός νοείται μόνον ο γάμος μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου