"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Εκλεψαν ολόκληρο φωτοβολταϊκό πάρκο στις Σέρρες

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης φωτοβολταϊκού πάρκου στο Στρυμονοχώρι Σερρών, όταν προσερχόμενος στις εγκατταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων που είχε, είδε ότι τα φωτοβολταϊκά πάνελ είχαν κάνει «φτερά».

Συγκεκριμένα, έλειπαν τα 176 από τα 220 φωτοβολταϊκά που είχε τοποθετήσει στο πάρκο. Ο ατσαλένιος φράχτης είχε παραβιαστεί από πολλές πλευρές και στη θέση των φωτοβολταϊκών έμειναν μόνο οι τσιμεντένιες υποστηρικτικές βάσεις .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες κατάφεραν να μπουν αργά τη νύχτα στην εγκατάσταση με φορτηγό και αφού ξεβίδωσαν τα φωτοβολταικά πάνελ με ειδικά κλειδιά, έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, καθώς το φωτοβολταϊκό πάρκο δεν ήταν σε κατοικημένη περιοχή.


Άγνωστη παραμένει η οικονομική ζημία που προκλήθηκε στον ιδιοκτήτη των φωτοβολταϊκού πάρκου, ενώ σήμερα εκτιμητές της ασφαλιστικής εταιρείας θα εξετάσουν την υπόθεση, ενδεικτικά οι πρώτες πληροφορίες φέρουν ζημία άνω των 80.000 ευρώ.


Την ίδια ώρα η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών διερευνά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου