"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ 4ο ΡΑΪΧ ΤΟ 2012..

 

 Η μεγαλύτερη ρωσική εφημερίδα Pravda αναλύει
λεπτομερώς το απόλυτο σενάριο για τον Γ' Παγκόσμιο πόλεμο, το οποίο θα διαδραματιστεί στα μέσα του 2012, μέχρι το 2013.
Στην Ελλάδα μια στρατιωτική ομάδα θα διώξει την κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο του 2012. Η χώρα θα βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα
αρχίσει να εκτυπώνει το δικό της νόμισμα, τις δραχμές. Θα

αρχίσουν συνομιλίες συμμαχίας με την εμφάνιση των ρωσικών βάσεων. Προτού υπογραφεί οποιαδήποτε συμφωνία με τους Ρώσους, η Ελλάδα θα συμμαχήσει με την Κύπρο και το Ισραήλ. Αυτό θα οδηγήσει την Ελλάδα απευθείας σε πόλεμο με την Τουρκία. Οι Έλληνες θα πολεμήσουν όσο σκληρά μπορούν, αλλά θα ηττηθούν. Η τουρκική εισβολή θα σταματήσει στη Θεσσαλονίκη ενόψει γιγάντιων μαχών στους δρόμους και στα βουνά του Βορρά. Οι Έλληνες του Βορρά θα ενισχυθούν από Σέρβους, Σκοπιανούς και Βούλγαρους εθελοντές, όπου θα καθυστερήσουν την τουρκική επέλαση.
 Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα παραμείνει εκτός μάχης, καλώντας όλες τις πλευρές να συνάψουν μια συμφωνία. Οι Τούρκοι θα εισέλθουν στην Κεντρική Ελλάδα πολύ πιο αργά απ ότι υπολόγιζαν, λόγω της κουρδικής εξέγερσης και των έντονων συγκρούσεων στο Βόρειο Ισραήλ.

Εικόνες σκοτωμένων ορθόδοξων Χριστιανών από Τούρκους θα οδηγήσουν τις μάζες στους δρόμους απαιτώντας άμεση παρέμβαση. Τα Ηνωμένα Έθνη θα μπλοκαριστούν από το βέτο των ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία, ακόμη και όταν Ρώσοι εθελοντές εισέλθουν στα Βαλκάνια. Η Ρωσία θα αρχίσει να απειλεί την Τουρκία και γρήγορα θα γίνουν εναέριες συγκρούσεις.

Το ΝΑΤΟ ξαφνικά θα ζωντανέψει και θα απειλήσει άμεσα τη Ρωσία να απεμπλακεί. Σε αυτό το σημείο η Ρωσία θα μπει βαθιά στη μάχη. Ο στρατός της θα επιτεθεί στη Γεωργία, όπου μετά από 4 μέρες θα καταρρεύσει. Στη συνέχεια οι ρωσικές δυνάμεις θα οδηγηθούν προς την Τουρκία. Τότε η Αρμενία θα εισέλθει στο πλευρό των Ρώσων και το Αζερμπαϊτζάν στο πλευρό των Τούρκων.

Το ΝΑΤΟ θα χτυπηθεί με τους Ρώσους στη Μαύρη Θάλασσα και θα υποστεί πλήρη ήττα, καθώς θα βρίσκεται αποκομμένο από τις βουλγαρικές βάσεις υποστήριξης και το μόνο που θα του έχει απομείνει θα είναι οι βάσεις στη Ρουμανία. Αλλά ακόμα και αυτές θα καταστραφούν από ρωσικούς πυραύλους και βομβαρδιστικά. Τα νατοϊκά πλοία αν και τα περισσότερα θα είναι αμερικάνικα, θα βυθιστούν. Αυτή η ήττα σε συνδυασμό με την ένταξη της Ουκρανίας στο πλευρό της Ρωσίας, θα χρησιμοποιηθεί από τους Γερμανούς σαν αφορμή να εγκαταλείψουν το ΝΑΤΟ και να το διαλύσουν εκ των έσω.

Στα τέλη του χρόνου οι Τούρκοι θα έχουν φτάσει μέχρι το Βόρειο Ισραήλ και θα αντιμετωπίσουν συνεχή ανταρτοπόλεμο από τους Σύριους. Εν το μεταξύ θα έχουν ήδη χάσει το ανατολικό ήμισυ της χώρας τους από αρμενικές και κουρδικές δυνάμεις, ενώ η Ρωσία θα οδηγείται προς την Άγκυρα. Θα κρατούν ακόμα την Θεσσαλονίκη αλλά θα αποσυρθούν από την κεντρική Ελλάδα λόγω των συνεχών Ελληνικών, Σερβικών και Βουλγαρικών επιθέσεων στο Βορρά. Θα χάσουν επίσης και την Κύπρο από τις Νότιες κυπριακές δυνάμεις.

Η τελική καταστροφή της Τουρκίας θα γίνει στο πρώτο εξάμηνο του 2013, όταν οι Ρώσοι κατακτήσουν την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα. Σε αυτό το σημείο η Τουρκία θα αντικρίσει πλήρης διάλυση του έθνους της και θα χωριστεί σε τουλάχιστον 3 ή και 4 τμήματα: Ελληνικό (Βυζαντινό), Αρμένικο (Τρεμπζον), Νότιο - Νοτιοανατολικό τμήμα Κούρδων και ίσως ένα μικρότερο Βουλγαρικό στο Βόρειο τμήμα, όπως και ένα κομμάτι της Βόρειας Θράκης.

Η Κύπρος θα ξεπεράσει σχετικά εύκολα τον πόλεμο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες περιοχές, παρόλο των τουρκικών πυραύλων και βομβαρδιστικών σε μη στρατιωτικές περιοχές και στις γεωτρήσεις φυσικού αερίου. Έπειτα οι Νότια Κύπρος θα ξεκινήσει μια σειρά επιθέσεων στο Βόρειο τμήμα και θα διώξει τους Τούρκους μέσα σε λίγους μήνες.

Τελικά η Ευρωπαϊκή Ένωση θα απομείνει μόνο ως όνομα και το ΝΑΤΟ θα καταστραφεί. Για την Τουρκία, αυτός θα είναι ο τελευταίος της πόλεμος και το 2013 θα αποτελεί πλέον σκόνη στα σκουπίδια και ένα νεκρό έθνος. Στην Ευρώπη θα δημιουργηθεί, από την Γερμανική Ελίτ, η εποχή του Δ' Ράιχ ανεξάρτητα από το πως νοιώθει ή θέλει ο λαός. Η δικτατορική ένωση του Δ' Ράιχ θα αποτελεί τη συνέχεια του Γ' Ράιχ και οι χώρες που θα αποτελούν τον πυρήνα του θα είναι η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Δανία, η Ολλανδία, η Αυστρία, η Λιθουανία, η Εσθονία και η Λετονία (οι 3 τελευταίες χώρες είναι για στρατηγικούς λόγους).

Η δικτατορική ελίτ αρχικά θα είναι αδύναμη λόγω του πολέμου, αλλά μετέπειτα δε θα διαφοροποιείται από το Γ' Ράιχ, καθώς θα ανοικοδομηθεί η οικονομία της και με την πάροδο του χρόνου και θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της.


Πηγή: pravda
 http://www.katohika.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου