"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Βενιζέλος: Το αποτέλεσμα των εκλογών σηματοδοτεί το τέλος του ΠΑΣΟΚ


ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ !
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
Πρόσκληση αυτοοργάνωσης σε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, καλώντας τους να συγκροτήσουν ομάδες πρωτοβουλίας, απηύθυνε, ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Βενιζέλος, ζητώντας την ενεργοποίηση όλων για την ανασύσταση της παράταξης. Μιλώντας στην Κ.Ο του κόμματος ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών σηματοδοτεί το τέλος του ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε τα τελευταία χρόνια».

«Με τη Νέα Δημοκρατία συνεργαζόμαστε αλλά δεν ταυτιζόμαστε ούτε αξιακά ούτε πολιτικά», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  Βαγγέλης Βενιζέλος, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πλήρη συνείδηση της ιδεολογικής του ταυτότητας και παρότι αναγνώρισε στη ΝΔ την πρώτη ευθύνη για τον σχηματισμό κυβέρνησης, λόγω της πρωτιάς της στις εκλογές, σημείωσε ότι «δεν λησμονούμε την τεράστια ευθύνη της για το σημείο που φτάσαμε».  


Ειδικότερα, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι σε πρώτη φάση τροφοδότησε την «τυφλή αντιμνημονιακή» λογική, ενώ με τη στάση της στη δεύτερη φάση οδήγησε τη χώρα σε εκλογές και «τροφοδότησε την ακραία τεχνητή πόλωση με τον ΣΥΡΙΖΑ» και  πρόσθεσε

ότι «τώρα η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς θα καταλάβουν εκείνα που υποδύονταν ότι δεν καταλάβαιναν, δηλαδή όσα το ΠΑΣΟΚ σήκωνε μόνο του».

Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι ο δρόμος του ΠΑΣΟΚ είναι παράλληλος και με εκείνον της ΔΗΜΑΡ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου