"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Δικαστικά κατά της Μαντόνα για δυσφήμηση ζητά ο Λεπέν να κινηθεί η κόρη του

Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν εξέφρασε την πρόθεσή του να προτρέψει την κόρη του, και διάδοχό του στην ηγεσία της παράταξης Μαρίν Λεπέν, να διεκδικήσει αποζημίωση ενός εκατομμυρίου δολαρίων από την Μαντόνα, για ένα βιντεοκλίπ της στο οποίο τον παρουσίαζε με έναν αγκυλωτό σταυρό.

«Οφείλω να ομολογήσω πως έχω πάρει άσχημα αυτήν την υπόθεση», είπε ο Λεπέν μιλώντας σε δημόσια εκδήλωση στη Λυών.


«Δεν έχω συχνά την ευκαιρία να συναντώ την Μαρίν, όμως όποτε τη δω θα της ζητήσω έντονα να ζητήσει από τη κυρία Μαντόνα, και σε κάθε περίπτωση από όσους οργανώνουν τις διεθνείς εμφανίσεις της, ένα εκατομμύρια δολάρια» πρόσθεσε.


«Και τελικά δεν θα πληρώσει ακριβά αυτήν την συκοφαντία, η οποία τέθηκε στην υπηρεσία της πολιτιστικής κερδοσκοπίας», είπε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την προώθηση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματός του στις επικείμενες εκλογές.


Υπενθυμίζεται ότι βίντεο της Μαντόνα, με αφορμή την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας της την προηγούμενη εβδομάδα στο Ισραήλ, εμφανίζει για σύντομο χρονικό διάστημα το πρόσωπο του Λεπέν με έναν αγκυλωτό σταυρό στο μέτωπο, μπροστά από μία σύνθετη εικόνα που έχει τη μορφή του Αδόλφου Χίτλερ.


Την Κυριακή η Μαρίν Λεπέν είχε δηλώσει πως εάν η Μαντόνα «το κάνει αυτό στη Γαλλία, θα την περιμένουμε στη γωνία».


Επισήμως το Εθνικό Μέτωπο δεν έχει καταθέσει μήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου