"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Σύγχυση για τη συντριβή τουρκικού μαχητικού κοντά η Συρία

Σύγχυση επικρατεί σχετικά με το μαχητικό αεροσκάφος F4 της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας που κατέπεσε στα ανοιχτά της Συρίας. Η τουρκική πλευρά προς το παρόν αποφεύγει να δηλώσει επισήμως πως το αεροσκάφος καταρρίφθηκε. Ωστόσο, από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδόθηκε ότι η Συρία ζήτησε συγγνώμη.

Οι δύο πιλότοι του τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους F4 που κατέπεσε κοντά στη Συρία είναι ζωντανοί, δήλωσε ο τούρκος πρωθυπουργός.
«Αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις της πολεμικής μας αεροπορίας και του πολεμικού ναυτικού πραγματοποιούν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στην ανατολική Μεσόγειο και ευτυχώς οι πιλότοι μας είναι ζωντανοί, χάσαμε μόνο ένα αεροσκάφος», δήλωσε ο Ερντογάν στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν μαζί του στο αεροπλάνο που τον μεταφέρει από τη Βραζιλία στην Τουρκία.
Ο Ερντογάν επίσης «δήλωσε ότι έλαβε τη συγγνώμη της Συρίας για το συμβάν αυτό» και πρόσθεσε ότι «η Συρία εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη και επεσήμανε ότι επρόκειτο για λάθος», όπως ανέφερε ένας δημοσιογράφος της Χαμπέρτουρκ έπειτα από συνομιλία που είχε με τον τούρκο πρωθυπουργό.
Νωρίτερα το πρακτορείο Ανατολή είχε μεταδώσει ότι ο Ερντογάν συγκάλεσε στην Αγκυρα μια έκτακτη συνεδρίαση στην οποία θα πάρουν μέρος ο επικεφαλής του επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων και πολλοί υπουργοί μετά τη συντριβή του τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους.
Ο επικεφαλής του επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Νετζντέτ Εζέλ, ο υπουργός Εσωτερικών Ιντρίς Ναΐμ Σαχίν, ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο υπουργός Αμυνας Ισμέτ Γιλμάζ και ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών Χακάν Φιντάν αναμένεται να πάρουν μέρος σε αυτή τη συνεδρίαση, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου