"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Πάγκαλος: Πολιτικώς αστοιχείωτος ο Τσίπρας

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε με συνέντευξή του στον Alpha o Θόρωρος Πάγκαλος που επιπλέον, έθεσε εμμέσως κια θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ,. Ο πρώην αντιπρόεδρος χαρακτήρισε καραγκιοζιλίκια τα όσα ψήφισε ο ελληνικός λαός και υπαραμύνθηκε της φράσης του «μαζί τα φάγαμε».

Πάγκαλος: Πολιτικώς αστοιχείωτος ο Τσίπρας
Μερικές από τις εκρηκτικές τοποθετήσεις του:
Για τον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι ένα πρόσωπο εντελώς αστοιχείωτο από άποψη πολιτική και γενικότερη μόρφωση, στερείται γενικότερης μορφώσεως είναι προφανές αυτό, κάνει τεράστια και κολοσσιαία λάθη στα ελληνικά του, είναι πανβάρβαρα τα ελληνικά του (…) Λοιπόν είναι τρισβάρβαρα τα ελληνικά του, δεν έχει ιδέα, συνεχώς σε επίπεδο πρώτης σελίδας εφημερίδων λειτουργεί, είναι ένα πρόσωπο ασήμαντο από πολιτική άποψη, δεν έχει μία ιδέα δικιά του, δεν έχει κάνει μία πρόταση. Είναι ένα τυχαίο γεγονός, είναι δημαγωγός και προήλθε από τη γενεά αυτή που δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ, ότι και να κάνει».
Για τις επιθέσεις εναντίον πολιτικών:
«Γιατί όταν ασκεί βία η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέα κι όταν ασκεί βία ο ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του είναι επαινετέος και ενδιαφέρων πολύ και συγκινεί και τις κυρίες του Κολωνακίου; Δεν το καταλαβαίνω αυτό (…)Δεν έχει καταδικάσει καμία βία και καμία συγκεκριμένη επίθεση, ποτέ δεν την καταδίκασε. Βγήκε η κυρία Δούρου και είπε «ένα-δυο γιαουρτάκια τι κάνουν, σε όλα τα κρέατα βάζουμε τζατζίκι για να νοστιμίσουν». Η κυρία Δούρου είναι η κυρία που έφαγε το νερό, που όταν έφαγε το νερό ήταν θύμα, όταν έκανε καλαμπούρι εις βάρος της επίθεσης που έγινε εναντίον μου ήταν καλαμπούρι».

Για την συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση:
«Τι σόι συμμετοχή στην Κυβέρνηση είναι αυτή που έχουμε, δεν ξέρω, εγώ δεν ξέρω και ποια είναι η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ, γιατί έχουμε δυο-τρεις yπουργούς που δε θυμάμαι ούτε το όνομά τους, κάτι φίλους του κ. Βενιζέλου από τη Θεσσαλονίκη, αυτό είναι η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση;».

Για τη συμμετοχή Βενιζέλου στην κυβέρνηση:
«Κατά την άποψή μου έπρεπε να συμμετάσχει ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος ως Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και σε ένα πολύ σημαντικό Υπουργείο και να συμμετάσχουν και τα δύο-τρία καλύτερα κοινοβουλευτικά στελέχη που έχουμε από αυτούς που κατάφεραν επιτέλους να βγούνε βουλευτές».

Για τη μελλοντική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ:
«Να βρούμε και ποιος Πρόεδρος ταιριάζει με αυτό το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ -κι εγώ είμαι υπέρ ενός συστατικού συνεδρίου- να αποφασίσει ότι σε αυτή την εικόνα την καινούρια που ανακαλύψαμε, δεν ταιριάζει ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος δεν είναι και κανένα τζόβενο, πρέπει να είναι ένας 30άρης. Νομίζω ότι χρειάζεται ένα νέο πρόσωπο στο ΠΑΣΟΚ.. Μπορεί να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το ΠΑΣΟΚ όπως είναι, είναι αυτό που πρέπει να είναι».

Για την πτώση του Γ. Παπανδρέου: «Ο Παπανδρέου όταν έκανε αυτή την ατυχέστατη πρόταση του δημοψηφίσματος, δεν είχε την πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν την είχε την πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, οι διάφοροι πιστοί στον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, συναθροιζόμενοι ήταν περισσότεροι από την πλειοψηφία, είχαμε πλειοψηφία επτά βουλευτών και αυτοί ήταν καμιά δεκαριά, καμιά ντουζίνα μάλλον, δεν είχαμε καμία πλειοψηφία. Όταν έφυγε ο Παπανδρέου από την Κυβέρνηση δεν είχε πλειοψηφία. Και όλοι αυτοί γύρισαν βέβαια μετά στο ΠΑΣΟΚ, υπήρχε πρώην βουλευτής που ήταν επικεφαλής της προεκλογικής μας εκστρατείας τώρα σε μια μεγάλη περιοχή της χώρας, ο οποίος δεν είχε ψηφίσει εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση, όχι στο Μνημόνιο. Ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που δεν ψήφισε εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση και τώρα είναι πάλι τοπάρχης και αρχηγός του»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου