"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΕΡΓΟ

 ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ 
ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΕΡΓΟ  

Ένας βλάσφημος του σύγχρονου θεάτρου, ο αργεντίνος θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός Rodrigo Garcia, γνωστός στο κοινό του Φεστιβάλ Αθηνών με την παράσταση Cryda. Vuelta y vuelta. Al pounto. Chamuscada. (Λίαν αιμάσσον. Αιμάσσον. Μισοψημένο. Καμένο) του 2007, παρουσιάζει στις 16 και 17 Ιουνίου, στην Πειραιώς 260 (Δ), το Golgota Picnic, ένα προκλητικό έργο – κριτική στη θρησκεία και την κοινωνία της κατανάλωσης. 
Ο ίδιος λέει για την παράσταση - που αναφέρεται στη ζωή του Χριστού μέσα από σοκαριστικές εικόνες της καταναλωτικής κοινωνίας - ότι είναι μια αντανάκλαση της σημερινής πραγματικότητας, που προβάλλεται στα μάτια των θεατών άλλες φορές με χιούμορ και άλλες ωμά, αφήνοντάς τους μετέωρους.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ;
ΠΑΡΤΕ ΒΡΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου