"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ο Πάγκαλος λέει, αντιπαθούσε τον Τσοχατζόπουλο αλλά έβαζε την υπογραφή του φαρδιά πλατιά δίπλα στον Άκη για τα υποβρύχια… ενώ γνώριζε ότι ο διαγωνισμός ήταν φωτογραφικός!


20120416-195109.jpgΜάλιστα, για τον Τσοχατζόπουλο αποκάλυψε πως του ήταν πάντα αντιπαθής, αλλά δεν γνώριζε τα πλοκάμια που είχε  απλώσει στο “μέλι” των  μιζών, είπε στην φωνή της κομαντατούρ εεε στον Alpha και τον κύριο Σρόιτερ.
Και όμως, ο κύριος Πάγκαλος έβαζε φαρδιά και πληθωρικά την υπογραφή του στην επίορκη σύμβαση για τα υποβρύχια, σύμβαση που έφερε κάποια εκατομμύρια Ευρώ μίζας σε πολιτικά πρόσωπα.
Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ο κύριος Πάγκαλος “δεν διάβασε”. Τον κορόιδεψε ο κακός και μοχθηρός Άκης.
Υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια. Η επιστολή- βόμβα της εταιρείας που υποτίθεται ότι συμμετείχε στον διαγωνισμό την οποία αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος στην εξεταστική για τα υποβρύχια. Η επιστολή όπως βλέπετε στο τέλος, κοινοποιήθηκε σε ΟΛΟ το ΚΥΣΕΑ. Δηλαδή και στον κύριο Πάγκαλο.
Ίσως λοιπόν η αφοπλιστική ειλικρίνεια του κυρίου Παγκάλου να κρύβει μέσα της την πραγματική αιτία που ο τ. αντιπρόεδρος αντιπαθεί τον Άκη.
“Δεν γνώριζε τα πλοκάμια που είχε απλώσει στη μίζα”.
Τι έγινε Άκη; Τους έριξες τους συντρόφους;

20110607-015342.jpg
20110607-015358.jpg
http://olympia.gr/2012/06/28/pagkalos-3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου