"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδα στον ΣΚΑΪ

 
Πέταξαν χειροβομβίδα στον ΣΚΑΙ από fon1972

Χειροβομβίδα αμυντικού τύπου (ρώσικη F1) πέταξαν άγνωστοι στα γραφεία του ΣΚΑΪ στο Παλαιό Φάληρο στη μία το μεσημέρι της Κυριακής, η οποία ήταν απασφαλισμένη.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, αλλά και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ωστόσο, η διαδικασία απενεργοποίησης των χειροβομβίδων ολοκληρώθηκε.
Η χειροβομβίδα φαίνεται ότι πετάχτηκε από το ίδιο περίπου σημείο που είχαν πετάξει βόμβες μολότοφ άγνωστοι στις 5 Ιουνίου και εντοπίστηκε από από υπάλληλο της ασφαλείας του σταθμού.
Οι δημοσιογράφοι του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού κάνουν λόγο για καθαρή προβοκάτσια, αλλά και δολοφονική ενέργεια ανήμερα των εκλογών. Οι περισσότεροι μάλιστα έχουν ξεκινήσει να εγκαταλείπουν το κτίριο, ενώ τονίζουν ότι ο συνάδελφός τους σώθηκε από θαύμα.
Κλειστή παρέμεινε για ώρες η παραλιακή οδός στο ύψος προς Πειραιά από το Μοσχάτο.

  Και δεύτερη βόμβα εντόπισαν οι πυροτεχνουργοί
Στο μεταξύ, άγνωστος τηλεφώνησε για τοποθέτηση δεύτερης βόμβας, την οποία και εντόπισαν τα αρμόδια κλιμάκια του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.
Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα αγνώστου στις 5:30 τα ξημερώματα στην Άμεση Δράση και ισχυρίστηκε πως είχε πετάξει χειροβομβίδα στο κτίριο του ΣΚΑΪ.
Η αστυνομία έστειλε περιπολικό στο σημείο, προκειμένου να ελέγξει τι ακριβώς είχε συμβεί. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι ύποπτο και το περιπολικό αποχώρησε.
Καταδικάζουν την προβοκάτσια τα κόμματα
"Η προσπάθεια κάποιων να πλήξουν την ελεύθερη έκφραση των ιδεών, την ελευθεροτυπία και τη Δημοκρατία δεν έχει αποτέλεσμα. Η εκλογική διαδικασία αποτελεί την απόλυτη έκφραση της δημοκρατίας. Οι σημερινές εκλογές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το μέλλον της χώρας. Η Ελληνική Αστυνομία εγγυάται την ομαλότητα. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται", δήλωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου.
Για τρομοκρατική επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης σε τηλεφωνική του παρέμβαση.
Σχετικά με το περιστατικό ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε: "Πρόκειται για επικίνδυνη ενέργεια που βάλλει κατά της Δημοκρατίας. Μόνο η Δημοκρατία δεν ωφελείται από τέτοιου είδους κινήσεις".
Ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ είπε ότι "πρόκειται για ευθεία απειλή κατά της Δημοκρατίας και κατά των εκλογών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου